Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Δέχτηκα όλες τις εισηγήσεις του

Απάντηση Πηλαδάκη στις κατηγορίες
του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ, Μαρίνου Ουζουνίδη
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του πρώην προπονητή της Λάρισας, Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τη διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, από την μεριά του, με δηλώσεις που έκανε στον Σπορ FM Λάρισας άφησε να εννοηθεί ότι το μεγαλύτερο μερίδιο για τη φετινή κακή πορεία των βυσσινί έχει ο Ουζουνίδης.
«Λυπάμαι αν ο κύριος Ουζουνίδης έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις. Την εκτίμηση που....
 έχω προς το πρόσωπό του, του την έδειξα επανειλημμένα, ενώ όλοι γνωρίζετε αν δείχνω εμπιστοσύνη στους προπονητές με τους οποίους συνεργάζομαι και αν κάνω υπομονή», είπε αρχικά ο Πηλαδάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι αποδέχτηκε όλες τις εισηγήσεις του πρώην τεχνικού της Λάρισας κατά τη διάρκεια της περυσινής καλοκαιρινής περιόδου:
«Όλες οι εισηγήσεις του κ. Ουζουνίδη το περσινό καλοκαίρι έγιναν αποδεκτές. Αποχώρησαν κάποιοι παίκτες, καθώς μου εξήγησε ότι με τα χρήματα που αμείβονταν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερους αντικαταστάτες».
Ο πρόεδρος της Λάρισας επισήμανε ότι αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω αυτό που θα έκανε ήταν να πείσει τον Ουζουνίδη να κρατήσει κάποιους από τους ποιοτικούς παίκτες της ομάδας:
«Θα του έλεγα να κρατήσει κάποιους από τους ποιοτικούς παίκτες που αποχώρησαν και που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Πηλαδάκης.