Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Εκλογές για νέα διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 14 Ιουνίου αποφάσισε το ΔΣ

«Παγώνουν»
μεταγραφικά και κόουτς


Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στις 14 Ιουνίου, οδεύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιάννης Μώραλης, μετά τη λήξη του κρίσιμου ΔΣ που ξεκίνησε στις 15:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:30 στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.
Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος επενδυτών μέχρι την έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14 Ιουνίου. Μέχρι τότε, ο....
. Σωκράτης Κόκκαλης και τα υπόλοιπα μέλη απλά θα έχουν επαφές με επιχειρηματίες που θα θελήσουν να αγοράσουν μετοχές. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να ληφθεί καμία απόφαση για προπονητή, αλλά και για μεταγραφές ή αποδεσμεύσεις!
Μώραλης: Δεν μπορούμε να δεσμεύσουμε τη νέα διοίκηση»
Εκ μέρους της διοίκησης, μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος τόνισε: «Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι εξής: Προκηρύχθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τις 14 Ιουνίου, με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Από σήμερα μέχρι και εκείνη την ημέρα, τα μέλη του νυν Διοικητικού Συμβουλίου θα βρίσκονται σε επαφές με ανθρώπους που θα θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ».
Ερωτηθείς από τους εκπροσώπους του Τύπου, αν ο Σωκράτης Κόκκαλης αν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος, ο Γιάννη Μώραλης απάντησε... αόριστα, λέγοντας: «Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τίποτα. Θα δούμε...».
Σε ό,τι αφορά τα τρέχοντα θέματα του αγωνιστικού τμήματος, δηλαδή νέος προπονητής, μεταγραφές, αποχωρήσεις η απάντηση ήταν: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις που θα δεσμεύουν τη νέα διοίκηση. Οι παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει για τις πατρίδες τους, έχοντας πάρει όλοι τα προγράμματα που είναι να ακολουθήσουν. Η σημερινή διοίκηση θα κάνει την προεργασία που είναι να κάνει και η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα πάρει τις αποφάσεις».
Πρώτοι που αποχώρησαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ήταν οι Γιώργος Λούβαρης, Σάββας Θεοδωρίδης, Κώστας Μπαρμπής, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ. Ενώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έφυγε από την Πλατεία Αλεξάνδρας στις 18:15, δίχως να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Λίγο πριν τις 18:00εκδόθηκε και η παρακάτω ανακοίνωση από την ΠΑΕ, που αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας».