Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ διεκδίκησε και εξασφάλισε την διεξαγωγή μιας εκ των κορυφαίων ναυταθλητικών διοργανώσεων, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα νερά του Ευρίπου το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουνίου με την συμμετοχή Ολυμπιονικών, παγκόσμιων και.........
 διεθνών πρωταθλητών και γενικότερα την αφρόκρεμα των αθλητών του υγρού στοιχείου της χώρας.
Το γεγονός αφ’ εαυτού αλλά και η ενεργός συμμετοχή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας μαζί με τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας διασφαλίζει το υψηλό κύρος των αγώνων και παρέχει τα εχέγγυα μιας ιδιαίτερα προβεβλημένης διοργάνωσης.
Οι αγώνες καλύπτουν την απόσταση των 5km το Σάββατο και η εκκίνηση θα δοθεί στις 19:00μ.μ. από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας (Κόκκινο Σπίτι), ενώ την Κυριακή με το ίδιο σημείο εκκίνησης και τερματισμού οι κολυμβητές θα καλύψουν την απόσταση των 10km και η ώρα έναρξης τους έχει οριστεί η 18:30μ.μ.


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ προανήγγειλε το πανελλαδικής εμβέλειας γεγονός με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 στις 20:30μ.μ. στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην αίθουσα συσκέψεων του Κλειστού Σταδίου Κανήθου «ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ». Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των εκπροσώπων του τύπου ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης κ. Σταμάτης Γκάβαλης μεταξύ άλλων τόνισε την ιδιαιτερότητα της προσπάθειας που καταβάλει από την ίδρυση του Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας προκειμένου να αναπτύξει αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες προβάλλουν διαχρονικά την αθλητική εμπειρία αλλά και μέσω αυτών την Πόλη της Χαλκίδας στο Πανελλήνιο. Ο κ. Γκάβαλης ολοκληρώνοντας, τόνισε ότι η προσπάθεια για την μόνιμη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων θα συνεχιστεί μέσα από τις επαφές που αναπτύσσει το Δ.Σ. του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδας κ. Θεόδωρος Γιαννούκος, οι εκπρόσωποι του Ν.Ο.Χ. κ.κ. Π. Συκιώτης και Α. Χρόνης, ο σύμβουλος του Οργανισμού Άθλησης κ. Ν. Αναστασιάδης, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Κ.Ο.Ε. κ. Παν. Γέμελος, ο Ολυμπιονίκης Σπ. Γιανιώτης, ο πρωταθλητής Ευρώπης (εφήβων) Θ. Χρόνης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.