Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΦΙΛΑΘΛΩΝ
ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Kυριακή 19-9-2010, μαζί με την πρεμιέρα της Δ' Εθνικής κατηγορίας, ξεκινάνε και επίσημα οι εγγραφές για τον σύνδεσμο φιλάθλων. Έξω από το γήπεδο, πριν το παιχνίδι ΑΟ Χαλκίς - Δήλεσι, θα υπάρχει stand στο οποίο οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς θα μπορούν να εγγραφούν μέλη στον σύνδεσμο φιλάθλων. Ο σύνδεσμος φιλάθλων, με την επωνυμία "Όμιλος Φιλάθλων ΑΟ Χαλκίς - Τρελά Νερά", έχει προσωρινή διοίκηση, η οποία είχε εκλεχθεί από τις συναντήσεις του καλοκαιριού που είχαν ανακοινωθεί και από την Κυριακή θα δέχεται κι άλλα μέλη, πέρα από ......
τα αρχικά που γράφτηκαν το καλοκαίρι.
Η διαδικασία έχει ως εξής.
Θα συμπληρώσετε μία φόρμα με τα στοιχεία σας. Θα καταθέσετε το ποσό των 10 ευρώ (ποσό εγγραφής) και θα πάρετε την προσωπική σας κάρτα μέλους του Ομίλου Φιλάθλων ΑΟ Χαλκίς, με το κωδικό σας. Ταυτόχρονα με 5 ευρώ παίρνετε το εισιτήριο του αγώνα ΑΟ Χαλκίς - Δήλεσι, το οποίο είναι στην μισή τιμή.
Με την ένδειξη αυτής της κάρτας στους επόμενους αγώνες, θα έχετε το δικαίωμα να πληρώνεται το εισιτήριο στην μισή τιμή (από 10 σε 5 ευρώ). Ισχύει μέχρι 31-10-2010 και μετά η κάρτα ανανεώνεται.
Τα μέλη του Ομίλου Φιλάθλων ΑΟ Χάλκις θα έχουν μελλοντικά και άλλα προνόμιά.
Οι κάρτες μελών θα ισχύουν μέχρι 31-10-2010 και για 4 εντός έδρας παιχνίδια. Ανανεώνοντας μετά το επόμενο μηνιαίο ποσό, θα λάβετε τις καινούριες κάρτες και οι παλιές δεν θα ισχύουν.
Επιπλέον στο ίδιο stand θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την εκδρομή που θα γίνει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στην Θήβα, ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής, ΑΟ Θήβας - ΑΟ Χαλκίς, στο στάδιο της Θήβας.
Η είσοδος για τους μαθητές θα είναι δωρεάν!
Περισσότερες πληροφορίες την Κυριακή 19-9-2010, στο stand έξω από το στάδιο της Χαλκίδας πριν τον αγώνα ΑΟ Χαλκίς - Δήλεσι. Ο αγώνας είναι στις 16:00.