Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΒΔΟΜΟ
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Άρθρο 49 Αρχές Ανάδειξης - Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων
1. Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για την Βουλή και τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναδεικνύονται με δημοκρατικές διαδικασίες προκριματικών εκλογών και με αξιολόγηση των συλλογικών του οργάνων. Οι αρχές που διέπουν την ........
ανάδειξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ είναι η διαφάνεια, η διαβούλευση, η επικουρικότητα, η αξιοκρατία, η συνέπεια, η ανανέωση, η σύνθεση και η ενότητα.
2. Οι αρχές αυτές υλοποιούνται είτε με προκριματικές εκλογές, είτε με απόφαση των αρμόδιων συλλογικών οργάνων μετά από διαβούλευση με τα οικεία αποκεντρωμένα όργανα.
ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΣΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ , ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ.ΤΗΝ ΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.