Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ


Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ερέτριας , με κάθε επισημότητα η τελετή ορκωμοσίας του.....
δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων, των συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και του εκπροσώπου Τοπικής Κοινότητας του νέου ενιαίου Δήμου.
Ο νέος δήμαρχος Βασίλειος Βελέντζας εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που του δίνει ο “Καλλικράτης” και θέλοντας να πιάσει δουλειά όσο το δυνατόν νωρίτερα, με αφετηρία την 1η Ιανουαρίου 2011, καθώς ο φόρτος εργασίας προβλέπεται ιδιαίτερα βαρύς, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ορκωμοσία πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.
Έτσι, μαζί με τον ορισμό της νέας “κυβέρνησης” του Δήμου, δηλαδή των αντιδημάρχων και των προέδρων και Δ.Σ. των Επιτροπών, ο οποίος αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα, η νέα Διοίκηση του Δήμου Ερέτριας θα είναι καθ' όλα έτοιμη να αναλάβει τα ηνία από την 1η του νέου έτους.
Για το θέμα αυτό, ο κ. Βασίλειος Βελέντζας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

ΘΕΜΑ:  Ορκωμοσία νέων αιρετών - Δήμου Ερέτριας


Ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλειος Βελέντζας, ανακοινώνει ο,τι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ερέτριας η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και του Εκπροσώπου Τοπικής Κοινότητας του νέου ενιαίου Δήμου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος & Βορείων Σποράδων Χρυσοστόμου.
Στην τελετή θα κληθούν με συστημένη επιστολή του νέου Δημάρχου όλοι οι ανωτέρω αιρετοί αμέσως μετά την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών από το Πρωτοδικείο.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ