Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.

Αρθρο 8

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ομάδας
1. Οι Π.Α.Ε. που θα καταλάβουν την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας του 1ου Ομίλου και την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας του 2ου Ομίλου, ανέρχονται απευθείας στη Β΄ Εθνική Κατηγορία . Η τρίτη ( 3η ) θέση ανόδου θα κρίνεται με την .....
διαδικασία των play offs.
PLAY OFFS
ΓΚΡΟΥΠ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ( 4 ) ΟΜΑΔΩΝ
Με τη λήξη του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας του 1ου και του 2ου Ομίλου , συντάσσεται ειδικός πίνακας με τη βαθμολογία των ομάδων που κατέλαβαν τις θέσεις 2 και 3 του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου και τις θέσεις 2 και 3 του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου.
Η τρίτη ( 3η ) θέση ανόδου θα κρίνεται με το σύστημα διεξαγωγής play offs ως ακολούθως :
- Διεξαγωγή αγώνων ( play offs ) μεταξύ των τεσσάρων ( 4 ) ομάδων ( με αγώνες εντός και εκτός ), σε 6 αγωνιστικές, οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση.
- Η ομάδα που θα καταλάβει την 2η θέση του Νοτίου Ομίλου και η ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση του Βορείου Ομίλου στη σειρά κατάταξης του Βαθμολογικού πίνακα , θα ξεκινήσουν τη διαδικασία των play offs με δύο ( 2 ) βαθμούς και οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση του Νοτίου και την 3η θέση του Βορείου Ομίλου, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία των play offs με μηδέν ( 0 ) βαθμούς.
- Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν όσα ορίζει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.
- Στους αγώνες αυτούς τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα.
- Σε περίπτωση απόλυτης ισοβαθμίας, θα διεξαχθεί αγώνας κατάταξης ( μπαράζ) μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων.
2. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ΚΑΠ, οι παρατηρήσεις που έχουν δοθεί κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011, μεταφέρονται στους αγώνες κατάταξης.
3. Τυχόν ποινές αποκλεισμού ( λόγω συμπλήρωσης παρατηρήσεων, από 4η, 7η κ.λ.π. κίτρινη κάρτα, οι οποίες θα προκύψουν μετά τη τελευταία αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος και αφορούν ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στους αγώνες Play offs , δύνανται να δηλωθούν για την έκτισή τους την επόμενη ημέρα της κλήρωσης των αγώνων play offs.
4. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις πέντε ( 5 ) τελευταίες θέσεις στη σειρά κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου και οι ομάδες που θα καταλάβουν τις πέντε ( 5 ) τελευταίες θέσεις στη σειρά κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας υποβιβάζονται απευθείας στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία.
5. Σε περίπτωση που ΠΑΕ δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ή ομάδα που μετέχει στο Πρωτάθλημα και δεν κατέρχεται να αγωνισθεί μετά από τελεσίδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ή από απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, σε τρεις συνολικά αγώνες της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, θεωρείται ότι αποχώρησε με τη θέλησή της, τότε ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν απευθείας στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία, θα αποφασισθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
6. Την περίοδο 2011-2012 το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί με τριάντα έξι ( 36 ) ομάδες σε δύο ( 2 ) Ομίλους.