Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΔΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
Διαβάζοντας στην σελίδα σας για μήνυμα κάποιου αναγνώστη. που προφανώς αναφέρεται στο θέμα της μη παρουσίας, από τη Εύβοια δημοσιογράφου, επειδή στο ΕΥΡΙΠΟ-90, έχω την τιμή να έχω αναλάβει το ρεπορτάζ και την κάλυψη των αγώνων του Ηρακλή Ψ., έχω να σας πληροφορήσω τα πάρα κάτω:
-Δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε με την αποστολή του Ηρακλή Ψ., καθώς αυτό.....
 δεν έχει συμβεί ποτέ και ούτε θα συμβεί, για τον απλό λόγο ότι σεβόμαστε την αποστολή της ομάδας και γιατί δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε, στο παραμικρό το σωματείο. Έχουμε ακολουθήσει σε παιχνίδια του Ηρακλή εκτός έδρας, στην Κόρινθο, στο Ρούφ, στον Ασπρόπυργο, στην Ριζούπολη, στην Σαλαμίνα, πηγαίνοντας με αποκλειστικά δικά μας έξοδα, χωρίς να ''φορτωνόμαστε'' σε κανέναν. Με την αποστολή του Ηρακλή Ψ. πήγαμε μια ''εκδρομή'' στην Κερατέα στο παιχνίδι που δεν έγινε, ενώ στον Πύργο και για το παιχνίδι με τον Πανηλεικό, ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΗρακλήςΨ. Γ. Στούπα, που φρόντισε για την μετακίνησή μας μαζί με φίλουςτης ομάδας διαθέτοντας το δικό ΙΧ. Φυσικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι στον πρόεδρο Γ. Στούπα.
-Για το παιχνίδι, της Ρόδου τπήρχε η βούληση αλλά δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα και φροντίσαμε για τους ακροατές μας, ότι το καλύτερο, τον Ροδίτη συνάδελφο κ Γιώργο Αθανασίου. Νομίζω ότι ήταν πολύ πετυχημένη συνεργασία...
-Σε όσα παιχνίδια του Ηρακλή Ψ. απομένουν εκτός έδρας, θα προσπαθήσουμε με τον ίδιο τρόπο και με ίδια πάντα έξοδα να τα καλύψουμε.
Αρχή μας είναι ν' απλώνουμε μέχρι εκεί που μπορούμε και να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, αυτή είναι η φιλοσοφία μας σαν αθλητική ομάδα στον ΕΥΡΙΠΟ-90... Δεν είμαστε, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουμε τέλειοι... Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και προσπαθούμε μέσα από τις όποιες, όχι κακόβουλες κριτικές που μας γίνονται να διορθωνόμαστε.


Ευχαριστώ με εκτίμηση
Αποστόλης Αποστολίδης