Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΕΠΣΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ./Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ



Τα πρωταθλήματα βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους και πολλά από τα παιχνίδια έχουν βαρύνουσα σημασία. Το Δ.Σ. της Ένωσης απαρτίζεται από παράγοντες, επί πολλά χρόνια, ομάδων, που έχουν ματώσει, κυριολεκτικά και.....
 μεταφορικά, γι' αυτό που αγαπούν κι όχι από διάττοντες αστέρες.
Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, βασικός σκοπός ήταν η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων. Δώσαμε για αυτό όλες μας τις δυνάμεις και χρησιμοποιήσαμε κάθε πρόσφορο μέσο. Στις μέρες μας, με αδιάψευστο μάρτυρα την μέχρι τώρα πορεία, βρίσκονται σε εξέλιξη τα πλέον αξιόπιστα πρωταθλήματα. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι οι πλέον διαφανείς.
Μεγαλύτερη απόδειξη, πέραν της προσωπικής γνώμης του καθενός, είναι ότι τα πάντα βρίσκονται στο φως, τα πάντα δημοσιοποιούνται. Μπορεί να γίνονται λάθη, αλλά δεν γίνονται κινήσεις στα κρυφά, δεν υπάρχουν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις.
Ήμασταν και παραμένουμε διατεθειμένοι να αναλάβουμε όποια ευθύνη μας αναλογεί, αλλά, πολύ περισσότερο, δουλεύουμε συνεχώς, με όλες μας τις δυνάμεις, για το καλύτερο.
Γνώμονας μας και προτεραιότητα μας, η άνοδος κι η εξέλιξη του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, με ακρογωνιαίο λίθο τον ανθρωπινό παράγοντα και την σχέση ειλικρίνειας κι ανιδιοτέλειας που έχουμε αναπτύξει.


Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας