Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΝΗΘΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια  χαρούμενη γιορτή επιβράβευσης διοργάνωσε την Κυριακή 3 Ιουλίου,ο .....
Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός-Μορφωτικός-Περιβαλλοντικός-Σύλλογος της περιοχής του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου Κανήθου για τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες που παρακολούθησαν τα μαθήματα που διεξήχθησαν κατά την περίοδο Οκτώβρης 2010-Ιούνης 2011.

Στο χώρο του μικρού Γηπέδου Μπάσκετ των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου εκτέθηκαν τα έργα των μαθητών της Ζωγραφικής, των Χειροτεχνικών Κατασκευών και του Κοσμήματος. Συγγενείς, φίλοι,
γείτονες και κάτοικοι της γύρω περιοχής είχαν την ευκαιρία να
θαυμάσουν εξαιρετικές δημιουργίες που απέπνεαν ταλέντο, μεράκι,
φαντασία και εκπληκτική τεχνική!

 Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου, Νίκου
Θωμά, η βραδιά ξεκίνησε με τις εξαιρετικές ερμηνείες των μαθητριών του
αρμονίου και του μαθήματος «Μουσικοκινητική και Φλογέρα».

 Ακολούθησαν τα τμήματα του Χορού που εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες σε Cha-cha-cha, Tango, Hip-hop και Ισπανικό Χορό.

 Κατόπιν, οι μαθητές παρέλαβαν τα Διπλώματα-Επαίνους από τις δασκάλες τους και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Τήνιος μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Κώστα Γάρδα, πρόσφεραν ανθοδέσμες στις δασκάλες και τους μαθητές, ενώ η Ταμίας του Συλλόγου, Πόπη Αργύρη, δέχτηκε συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Την ευθύνη της παρουσίασης του προγράμματος είχε η Γραμματέας, Μίνα Βαμβάκου, η οποία συνεχάρη και ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου όλους τους δασκάλους των μαθημάτων που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και συγκεκριμένα: Ζωγραφικής κ. Μαρία Σωτηρίου, Κοσμήματος κ. Χριστίνα Χατζητσοπάνη, Χειροτεχνικών Κατασκευών κ. Όλγα Πρωτόπαππα, Μουσικοκινητικής και Φλογέρας κ. Στέλλα Κάντια-Σπύρου, Γιόγκα και Πιλάτες κ.κ. Ιωάννα Σιαμέτη και Ευαγγελία Μακρυγιάννη, Αρμονίου κ. Μαριάννα Μπόχτη, Χορού κ. Ειρήνη Ζιαζιά και Σκάκι κ. Βαγγέλη Καλαϊτζή.

 Η γιορτή ολοκληρώθηκε, ως είθισται, με ευχές για καλό καλοκαίρι αλλά
και με ευχές για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης με μείωση των
προβλημάτων που υπάρχουν, τόσο στη γειτονιά μας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Για το Δ.Σ.
Μίνα Βαμβάκου
Γραμματέας