Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ

Από την Ιωάννα Λαΐνη
Η «ασέβεια», ενός 52χρονου!

Συνελήφθη 52χρονος ναυτικός από αστυνομικούς της δίωξης «Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης», όταν εντόπισαν τα ίχνη του στο διαδίκτυο, διαπιστώνοντας πώς χρησιμοποιούσε εξειδικευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων παιδικής πορνογραφίας.
Στην ......
συνέχεια, έρευνα επακολούθησε στο σπίτι του στην Κέρκυρα, με την συνδρομή αστυνομικών της Τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, καθώς βρέθηκαν περισσότερα από 250 αρχεία με φωτογραφίες και βίντεο, που προβάλλουν εφήβους και παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις, αποθηκευμένα, σε επτά σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή. 
Ο 52χρονος, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε πώς, ο 52χρονος ναυτικός είχε στην κατοχή του, 30 χιλιάδες αρχεία με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πάντως με την σύλληψη αυτού του «άσεμνου άντρα», φαίνεται πώς το συγκεκριμένο πορνογραφικό υλικό, πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος υλικό που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα από τις «Αρχές», της Βόρειας Ελλάδας, σε ένα μόνο άτομο.