Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Αυτά που θα γράψω είναι η άποψή μου και τίποτα παραπάνω και ούτε θέλω να μειώσω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Άποψή μου λοιπόν είναι πως το γήπεδο των Ψαχνών θα πρέπει να είναι γεμάτο από φιλάθλους,  όχι γιατί θα παίξει με τον ΠΑΟ, ο οποίος πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος πάει από το καλό στο καλύτερο. 
Κύριοι, σε καμία περίπτωση δεν θα πάνε να ....
δούνε τον ΠΑΟ οι περισσότεροι. Θα πάνε να δούνε  τα παιδιά του Αντώνη Πριόνα τα οποία θα αγωνιστούν πλέον στη Β΄Εθνική Κατηγορία!!! 
Θα πάνε γιατί πρέπει να χειροκροτήσουν τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ, τους προπονητές  και τους ποδοσφαιριστές. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να πάνε στο γήπεδο Ψαχνών, για να δούνε έναν αγώνα με μεγάλο αντίπαλο αλλά και για να δούνε μια ομάδα η οποία όταν ξεκίνησε με τον Στούπα, τον Γκαλούφα και τον Πριόνα το ταξίδι, το ξεκίνησε με στόχους και οράματα, πατώντας γερά, και κατάφερε αυτό που δεν πίστευε κανείς.
Για τον ΗΡΑΚΛΗ λοιπόν στο γήπεδο και θα είναι μια ευκαιρία να δούμε και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σε γήπεδο της Εύβοιας. Κλείνοντας να ευχηθώ στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ καλή πορεία και να διαφημίζει πάντα το Ευβοικό Ποδόσφαιρο και την Εύβοια σε όλη την Ελλάδα. 
Στον Αντώνη Πριόνα και τον Παναγιώτη Τοκπασίδη δεν θα ευχηθώ κάτι, θα γράψω μόνο "μπράβο, ρε μάγκες". 
Για τον κ. Στούπα και τον κ. Γκαλούφα θα γράψω πως πρέπει όλοι να τους βγάλουμε το καπέλο, γιατί τους αξίζει.