Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανάκληση δημοσιεύματος

Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, ανακοινώνει όσον αφορά δημοσίευμά του στις 16 Οκτωβρίου 2011, ότι σε καμία περίπτωση, δε δυσφήμισε ή στράφηκε εναντίον θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΣΕ, οργάνων διαιτησίας, καθώς επίσης και οποιαδήποτε αντίπαλης ομάδας. Στο τέλος του δημοσιεύματος που είχαμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας (www.olympiakoschalkidasfc.gr), αναφέρει πως δεν προσδιορίζεται σε διοικητικούς παράγοντες. Δεν κάναμε καμία αναφορά σε πρόσωπα, φυσικά ή νομικά που συνδέονται με .....
αντίπαλες ομάδες. Δηλώσεις για εμάς από διαιτητές και παράγοντες αντίπαλων ομάδων έγιναν μετά τη λήξη των παιχνιδιών, παρ’ ότι είχαν πάρει αυτό που ήθελαν. Εμείς ποτέ δε σχολιάσαμε συγκεκριμένα, μόνο τα αθλητικά τεκταινόμενα και μόνο στο πλαίσιο το αθλητικό που είναι μες στο παιχνίδι. Εκφράσαμε σίγουρα απογοήτευση για τα αποτελέσματα και τον τρόπο τον οποίον ήρθαν, τα οποία πιστεύουμε ότι μας αδικούν. Κρίναμε μόνο αθλητικά γεγονότα. Αναφέρουμε πως δεν κάναμε κάποια δυσμενή κρίση σε πρόσωπα διοικητικά, σε όργανα διαιτησίας ή παράγοντες ομάδων (βλέπε υστερόγραφο της ανακοίνωσης).
Ενημερώνουμε, σχολιάζουμε τα αθλητικά γεγονότα για το φίλαθλο κοινό μας. Δε δυσφημίσαμε το άθλημα. Αυτό διαπιστώνεται και στην αναγνωσιμότητα της νέας μας ιστοσελίδας. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήταν απλώς ένα επιπλέον άρθρο, δεν ήταν δελτίο τύπου, ούτε είχε καμία κοινοποίηση σε θεσμοθετημένη αρχή, πχ. ΕΠΣΕ. Μες στο γήπεδο πολλές κουβέντες λέγονται από ενθουσιασμό ή απογοήτευση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δυσφημίζεται το άθλημα. Ο λόγος του Ολυμπιακού Χαλκίδας είναι πολύ προσεγμένος.
Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, απολαμβάνει αυτό που κάνει, είναι ενωμένος, στηρίζει την ομάδα του και τους προπονητές, χαίρεται το κάθε παιχνίδι και δε φοβάται να δηλώνει ελεύθερα αυτό που πιστεύει, χωρίς να προσβάλλει τις αθλητικές αρχές και ελευθερίες των άλλων.
Ποτέ δε θεωρήσαμε ή δηλώσαμε ότι έγινε κάτι εσκεμμένο εναντίον μας. Σχολιάσαμε τα αθλητικά γεγονότα ίσως με υπερβάλλοντα ζήλο, εξ’ αιτίας του σεβασμού της προσπάθειας των νέων παιδιών, τα οποία στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας είναι η πιο νέα ομάδα στην Εύβοια όλων των εποχών και είναι πολύ καλή ομάδα και γίνεται όλο και καλύτερη όσο αποκτούν εμπειρίες και παιχνίδια τα παιδιά αυτά, παρ’ όλο που δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θα θέλαμε. Ποτέ δε ζητήσαμε ευνοϊκή μεταχείριση, αλλά δίκαιη.
Σ’ ένα περιβάλλον ελευθερίας λόγου και ιδιαίτερης επικοινωνίας με το φίλαθλο κοινό μας εκφράσαμε αυτό που όλοι υποστήριζαν.
Παρ’ όλα αυτά, το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Χαλκίδας με απόφασή του ΑΝΑΚΑΛΕΙ το δημοσίευμα που είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, εφόσον τα θεσμοθετημένα δικαιοδοτικά όργανα θεωρούν ότι θίχτηκαν οι ποδοσφαιρικές αρχές και το έργο τους.
Δ.Σ.