Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

 Κακή εμφάνιση και όχι μόνο

Το Σάββατο 21-10-2011 η ομάδα μας ηττήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με σκορ 2-1.
Η ομάδα πάλι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων για να κερδίσει τον αγώνα και σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να ....πάρει τα ηνία και να επιβληθεί αγωνιστικά του αντιπάλου της.
Στο 11ο λεπτό δέχθηκε γκολ με απευθείας φάουλ (Ανάποδο) του Μπασινά αφού πρώτα είχε χάσει δύο ευκαιρίες με το Τσαβδαρίδη στο 4 και τον Γκούμα στο 6.
Στο 42 ο διαιτητής δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι όταν  ποδοσφαιριστής του Αγίου Νικολάου έσπρωξε τον Τσαβδαρίδη μέσα στην περιοχή και το ανέτρεψε.
Το ημίχρονο κύλησε με την ομάδα του Αγίου Νικολάου να βγάζει μεγαλύτερο πάθος.
Στο 53 η ομάδα μας μείωσε με πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαβδαρίδης μετά από καθαρή ανατροπή.
Στο 50 και στο 70 ο τερματοφύλακας του Αγίου Νικολάου πραγματοποίησε καταπληκτικές αποκρούσεις σε σουτ και κεφαλιά στο γάμα του Μπόκαρη.
Στο 81 μετά από λάθος κτύπημα φάουλ βιαστικά του Ματζούνη η μπάλα κτύπησε στον διαιτητή και αντί να διατάξει επανάληψη του φάουλ έδειξε παίζετε και στην εξέλιξη της φάσης σημειώθηκε το δεύτερο γκολ (αυτογκόλ)του Αγίου Νικολάου.
Δεν θα σχολιάσουμε την διαιτησία όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.
Υ.Γ. Τις δύο ήττες η ομάδα μας τις έχει κάνει μετά από τις διαμαρτυρίες της  ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ και του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προς την διαιτησία αν αυτό λέει κάτι, τότε πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε και εμείς.