Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θέμα: «Σχολή Διαιτησίας»
 
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας (ΣΔΠΕ), σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας (ΕΠΣΕ) και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ, διοργανώνουν νέα σχολή διαιτησίας, για την ανάδειξη νέων διαιτητών, που θα συμμετάσχουν σε αγώνες τοπικών, αλλά και εθνικών πρωταθλημάτων.
Η νέα σχολή ξεκινά την......
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα γίνονται στην αίθουσα του ΣΔΠΕ, στην Φίλωνος 1, σε ώρα κι ημέρες που θα ανακοινωθούν επίσημα. Για να συμμετάσχει ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται η υποβολή αίτησης. Την αίτηση μπορεί να την προμηθευτεί από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ, πατώντας εδώ, από τα γραφεία της Ένωσης, Χαϊνά και Ραούλ Φολερώ 1, 1ος όροφος, και στα γραφεία του ΣΔΠΕ, Φίλωνος 1, στην Χαλκίδα. Πληροφορίες μπορεί να λάβει και στα τηλέφωνα 2221 0 23 038 – 77 922 (ΕΠΣΕ) & 24 978 (ΣΔΠΕ).
Τα μαθήματα θα διαρκέσουν, περίπου 20 ημέρες, και την ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν γραπτές εξετάσεις, για την επίσημη ονομασία των συμμετεχόντων σε Διαιτητές. Θα διδάξουν τοπικοί εκπαιδευτές, αλλά και κορυφαίοι εκπαιδευτές 1ης κατηγορίας (Super League). Η σχολή πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, που αποτελείται από τους κ. κ. Βασάρα Κύρο, Δούρο Γιώργο και Μπριάκο Θανάση.
Προϋποθέσεις για την συμμετοχή είναι:
  • Ηλικία από 16 – 30 ετών
  • Απόφοιτος Λυκείου ή ισότιμης σχολής
  • Ιατρικές εξετάσεις
  • Ποινικό μητρώο
Θα είναι μεγάλη χαρά, για όλους εμάς, να ενταχθείτε στην ζεστή αγκαλιά του ποδοσφαίρου της Εύβοιας κι ειδικότερα στο κομμάτι της Διαιτησίας, που πέρα από την χαρά της άθλησης, μπορεί να σας προσφέρει την δυνατότητα να συμμετέχετε σε αγώνες Εθνικών Πρωταθλημάτων σε όλη την Ελλάδα, να αγωνιστείτε σε υψηλό επίπεδο, να εκπαιδευτείτε από κορυφαίους στο χώρο και να αμείβεστε για τις υπηρεσίες σας.
Σας περιμένουμε!
Για το Δ.Σ.
Ο Γενικός Γραμματέας
Τσολακίδης Αποστόλης