Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

Η Εθνική Ελλάδος αναχώρησε για την Αυστρία όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση και ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στη δυσαρέσκεια που διέρρευσε από κύκλους του Ολυμπιακού για το χρόνο συμμετοχής των παικτών, λίγες ημέρες πριν το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ δεν είμαι προπονητής ούτε του Παναθηναϊκού, ούτε..... του Ολυμπιακού αλλά της Εθνικής ομάδας». Κανονικά στην αποστολή Καραγκούνης και Τοροσίδης παρά την ίωση που τους ταλαιπωρεί, εκτός ο Χαλκιάς που έχει γαστρεντερίτιδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός λίγο πριν από την αναχώρηση τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας για το EURO 2012. Μετά το φιλικό κόντρα στη Ρωσία, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά και να δώσουμε χρόνιο συμμετοχής και σε κάποια παιδιά. Στο ματς με τη Ρωσία δεν έμεινα ευχαριστημένος σε πολλά σημεία».

Όσο για το ματς με τη Ρουμανία είπε: «Δεν πάμε για να χάσουμε. Όχι επειδή κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ, αλλά επειδή φοράμε το εθνόσημο και θέλουμε τη νίκη».

Τέλος για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού σχετικά με τη συμμετοχή των παικτών του στην Εθνική λίγο πριν από το ντέρμπι ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι προπονητής ούτε του Παναθηναϊκού ούτε του Ολυμπιακού αλλά της Εθνικής ομάδας».

Με Καραγκούνη και Τοροσίδη στην Αυστρία


Παρά το γεγονός ότι δεν προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Βασίλης Τοροσίδης θα ταξιδέψουν για την Αυστρία με την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Οι δύο παίκτες δεν συμμετείχαν στην προπόνηση λόγω της ίωσης που τους ταλαιπωρεί, όμως το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής τούς εξέτασε και έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας τους.

Έτσι αποφασίστηκε ο μέσος του Παναθηναϊκού και ο αμυντικός του Ολυμπιακού να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το φιλικό με τη Ρουμανία που θα διεξαχθεί την Τρίτη στην Αυστρία. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Χαλκιάς λόγω γαστρεντερίτιδας.