Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μύδρους κατά πάντων εξαπέλυσε ο Καλόπουλος

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Δημήτρηυς Καλόπουλος, μη διστάζοντας μάλιστα να χρησιμοποιήσει βαριές κουβέντες επί προσωπικού επιπέδου. Μιλώντας στο σεμινάριο διαιτητών της Super League - όπου βραβεύθηκε για την προσφορά του στη διαιτησία - ο Καλόπουλος προέτρεψε την ....ΕΠΟ να ξελαφρώσει την εθνική ομάδα από άτομα που αποτελούν βαρίδια.
Ειδικότερα, ο Καλόπουλος - που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους κατά την βράβευσή του από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Σαρρή - εξαπέλυσε μύδρους κατά πρώην προέδρου της ΚΕΔ, λέγοντας:

«Ίσως κάποιοι δε μπορούν να με καταλάβουν γιατί δεν τους αξίωσε ο Θεός να κάνουν οικογένεια, παρά τους μεγάλους σταυρούς και το πρόσωπο του καλού χριστιανού».

Για νυν μέλος της ΚΕΔ, είπε:

«Συμπαρασταθείτε στους διαιτητές, μην προσυπόγραφετε ελαφρά τη καρδία τις θανατικές καταδίκες τους για να σώσετε τις θέσεις σας. Άλλωστε, κάποιους από εσάς σας παύσανε αμέσως μετά το ματς που διαιτητεύσατε».

Απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο Σοφοκλή Πιλάβιο, ο Δημήτρης Καλόπουλος είπε για την ΕΠΟ:

«Ελαφρύνετε τις αποστολές της Εθνικής ομάδας από ανθρώπους, που ίσως δεν είναι αναγκαίο να παραβρίσκονται ακόμη και αν είναι διαιτητές ή μέλη της ΚΕΔ με τις οικογένειές τους».