Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΕ

Κάποιοι πίστευαν πως τελικά θα ξεχνούσα να γράψω για την υπόθεση Μπόε, αφού πλησιάζουν μεσάνυχτα και δεν είχα γράψει.
Έκαναν λάθος λοιπόν.
Θα γράψω την άποψή μου και ξέρω το τι θ΄ ακολουθήσει. Δεν φοβάμαι ομως γιατί τελικά ο άνθρωπος μόνο τον θεό πρέπει να φοβάται και οχι τους ανθρώπους οι οποίοι σήμερα είναι μαζί σου .....
και αύριο απέναντί σου.
Ο Μπόε εκτός απο ποδοσφαιριστής είναι και άνθρωπος.
Αυτό μάλλον το έχουμε ξεχάσει. Δυστυχώς ο ίδιος δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του. Αυτό το εκμεταλεύτηκαν ¨αυτοί¨ που τον αγαπούν πολλοί και έσπευσαν να τον φωτογραφίσουν πίσω απο τα κάγκελα!!!
Απο την μία κατηγορούν τον κ. Κουσκούτη γιατί έκανε την αναφορά που έκανε και δεν είδε την ανθρώπινη πλευρά και την ίδια ώρα τα κάγκελα και πίσω τους ο ποδοσφαιριστής!!!
Κύριοι πολλά τα κενά στην υπόθεση Μπόε και θα διαπιστώσετε πως αν διεξαχθεί έρευνα για το πως  έφτασε το θέμα εδώ που έφτασε, θα βρεθούν πολλοί μπλεγμένοι.
Ο πρόεδρος της Αρτάκης κ. Μπλέτσας θα μπορούσε να είχε τελειώσει με το θέμα αυτό, αλλά μάλλον δεν πίστευε σε μια τέτοια εξέλιξη.
Ο πρόεδρος της Προποντίδας όπως φάνηκε γνώριζε την υπόθεση. Δεν ακολούθησε όμως τον δρόμο που θα έπρεπε για ν΄ αποφύγει ο άνθρωπος Μπόε αυτή την περιπέτεια.
Η ΕΠΣΕ επίσης θα μπορούσε μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε να παρέμβει και να διασταυρώσει κάποια στοιχεία. 
Τώρα όλοι έχουν δίκιο. Έτσι δεν είναι;
Κύριοι, εγώ μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτή είναι η αποψή μου.
Έχω ξαναγράψει απειρες φορές πως αυτή την χρονιά κάποιοι έχουν άστρο.
Κατάφεραν και πάνε για το επόμενο θαύμα!!!
Η ομάδα της Αρτάκης πέτυχε αυτό που εγώ έγραφα.
Πέτυχε να είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό σίγουρα ενοχλεί κάποιους, αφου δεν θέλουν με τίποτα να δικαιωθώ εγώ που είχα γραψει απο την αρχή, πως η Αρτάκη θα κόψει πρώτη το νήμα. Τι θα έκαναν λοιπόν όλοι αυτοί; Με τους καλοκαιρινούς συμμάχους τους, εμφανίσθηκαν και πάλι ως φίλοι της ομάδας και του προέδρου και κατάφεραν να πείσουν. Ήταν πλέον εύκολο απο μέσα να κάνουν με άνεση την δουλειά τους. στόχος δεν ειναι η ομάδα, αλλά ο πρόεδρος κ. Μπλέτσας.
Δεν είναι εχθρός του Μπλέτσα ο Κουσκούτης ο οποίος τουλάχιστον είχε ζητήσει να μην χρησιμοποιήσουν τον ποδοσφαιριστή στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά αυτοί οι οποίοι το καλοκαίρι ήθελαν να διώξουν τον κ. Μπλέτσα απο την ομάδα και τα παπαγαλάκια τους.
Εύχομαι ειλικρινά στον κ. Μπλέτσα να βγεί νικητής και σ΄ αυτή την μάχη, όπως καταφέρνει μέχρι τώρα.
Ξέρω καλά το τι επίθεση θα δεχτώ μετά απο την δημοσιοποίηση της άποψής μου. Ειλικρινά δεν θα μ΄ενοχλήσει. Εγώ δεν ανοίγω το στόμα μου ποτέ για ¨να δώσω¨ ανθρώπους  με τους οποιους συνεργάστηκα με επιτυχία ή χωρίς.
Ξέρω να είμαι ψύχραιμος και καλά οργανωμένος, ώστε να δίνω απαντήσεις και οχι να προσπαθώ ως ¨κατίνα¨ της γειτονιάς να λέω τα πάντα στον καθένα και πολλές φορές, άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον.
Όσο για τον κ. Κουσκούτη, τώρα ίσως μου πούνε πως τον στηρίζω.
Κύριοι ο κ. Κουσκούτης μ΄ έχει στολίσει πολλές φορές. Αυτό δεν μου επιτρέπει ούτε να τον καλύπτω και ούτε να του τα φορτώνω όλα.
Μέ κατηγόρησε ως εκπρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου!!
Σήμερα τι θα πει;
Ας το καταλάβουν όλοι. Εδώ γράφω την αποψή μου χωρίς να προστατεύω κανέναν.
Εδώ και πολύ καιρό δεχομαι επίθεση απο συγκεκριμμένους ανθρώπους. Δεν ζήτησα προστασία απο κανέναν. Εδώ που τα λέμε δεν την εχω και ανάγκη. Δεν έπρεπε όμως κάποιοι απο μόνοι τους να παρέμβουν; Δεν το έκαναν ή μαλλον έκαναν την επιλογή τους. Ας είναι καλά και εύχομαι να μην το μετανοιώσουν.
Τέλος εύχομαι ο Μπόε να αφεθεί ελεύθερος και την Κυριακή να είναι στο γήπεδο έστω και σαν θεατής.