Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Υποψήφιος  Βουλευτής  Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σίμος Κεδίκογλου: «Το ανθρώπινο πρόσωπο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας να παραμείνει ανθρώπινο και να μη βρεθεί να γίνει προσωπική αντιπαράθεση»
Το σαφέστατο μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία πιστεύει και στηρίζει το θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών μετέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση να μην επιτρέψουν να μετατραπεί το ανθρωποκεντρικό συστατικό στοιχείο που....
χαρακτηρίζει τη λειτουργία τους σε  προσωπική αντιπαράθεση.
Σε παρέμβασή του στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου με θέμα τη συζήτηση εξεύρεσης τρόπων στήριξης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας ο Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε να μην εκληφθεί η παρουσία του σαν προεκλογική δραστηριότητα, αλλά σαν εκδήλωση ενδιαφέροντος και αγωνίας και σαν πράξη συμπαράστασης, γιατί όπως είπε: «οι Συνεταιριστικές Τράπεζες είναι  πολύ σημαντικές, αν θέλουμε να ξαναδούμε σε αυτή τη χώρα ένα καλύτερο αύριο και κυρίως στις τοπικές κοινωνίες όπου μπορούμε να κρίνουμε πως αξιοποιούνται με το χρηστότερο τρόπο τα χρήματά μας».
 Στο πλαίσιο αυτό -πρόσθεσε- δεν μπορεί να μην αντιμετωπίζονται τουλάχιστον με τον ευμενή τρόπο, που αντιμετωπίζονται οι εμπορικές τράπεζες , τονίζοντας, παράλληλα, ότι στηρίζουν το αίτημα της υπαγωγής τους στο Ταμείο Στήριξης.
Καταλήγοντας,  ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «το ανθρώπινο  πρόσωπο της Συνεταιριστικής Τράπεζας πρέπει να είναι ανθρώπινο, πρέπει τα προσωπικά να μείνουν απ’ έξω. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, η Συνεταιριστική Τράπεζα είναι ο πιο πολύτιμος χρηματοπιστωτικός θεσμός, που έχουμε στην Εύβοια και θέλω να σας παρακαλέσω να το αντιμετωπίσουμε σαν κάτι «γυάλινο», γιατί αν ραγίσει δεν θα κάνει σε κανέναν καλό. Εγώ είμαι εδώ να σας βοηθήσω. Εσείς θα αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος».