Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ


Συνέντευξη Τύπου στον Βόλο παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος εξαπέλυσε -όπως αναμένονταν- «επίθεση» κατά πάντων. Στο επίκεντρο της ομιλίας του ήταν οι κ. Μπιτσαξής, Πατέρας, Κούγιας, Γερουλάνος, αλλά και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Αρχικά ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, που αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες (για την υπόθεση των στημένων αγώνων) διάβασε την επιστολή που έστειλε στον Άρειο Πάγο. Μεταξύ άλλων ανέφερε, πως «σε ....
πολλά συμβάντα οι δικαστές δεν έκαναν το καθήκον τους, ελπίζοντας πως στην δική του υποθεση θα δικαστεί από άξιους ανθρώπους».
Παράλληλα ανέφερε: «Μετά την σημερινή συνέντευξη Τύπου να μην ασχοληθούν ξανά μαζί μου. Μοναδικός μου σκοπός είναι η αποκατάσταση του ονόματος των παιδιών μου. Δεν θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο μέχρι να καθαρίσει το όνομά μου».
Όσο για τους προαναφερθέντες δήλωσε: «Η αποτυχημένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πως έχει η υπόθεση. Όταν βγήκαν οι αγανακτισμένοι τότε ξέσπασε το "σκάνδαλο" του Ολ. Βόλου και πήγα φυλακή. Με τη δήθεν κάθαρση του ποδοσφαίρου. Ο Δαλούκας με τον Πατέρα ξεκίνησαν την όλη υπόθεση. Τιμώρησαν εμάς και την ομάδα μας χωρίς αποδείξεις γιατί έτσι έπρεπε. Η ΕΠΟ είναι ανήμπορη να αντιδράσει. Ο Πατέρας κατέγραψε συνομιλία με τoν Πιλάβιο και έσβησε τη φωνή του. Καταργήθηκε το αυτοδιοίκητο και πέρασε το ποδόσφαιρο στην Κυβέρνηση. Πρέπει να παραιτηθεί ο Πιλάβιος».
»Για ποιο ποδόσφαιρο μιλούν; Για αυτό που έχουν διαλύσει; Αυτό που ούτε τα έξοδα μετακίνησης δεν έχουν οι μικρότερες ομάδες; Πως επιτρέπεται να συμμετέχουν ομάδες που χρωστούν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα; Ξέχασα όμως, κάνανε κάθαρση, με έβαλαν φυλακή».
»Ο Κος Γερουλάνος, το παιδί της μαμάς, η ο Κος Μπιτσαξής, ο τζογαδόρος που ήταν στα καζίνο θα καθαρίσουν το ποδόσφαιρο»;