Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

¨ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ¨ ΣΗΜΕΡΑ!!

 Κύριε Μπενάκη διαβάστε τι έλεγε ο κ. Σιαγιάννης την συνάδελφό σας κυρία Καράπα!!
Τα ξεχάσατε ή αδειάσατε την κ. Καράπα;

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Γιάννης Σιαγιάννης δίνει τη δική του σκληρή απάντηση στην Κατερίνα Καράπα μετά απο δηλώσεις της στα ΜΜΕ και φυσικά με δεδομένο, ότι η Δήμαρχος Ταμυνέων προσχώρησε στον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Δ.Παπαναστασίου. Ο κ.Σιαγιάννης αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
 Με τη διαπίστωση ότι οι αμετροέπειες και η συκοφαντική διαστρέβλωση των γεγονότων πρέπει να έχουν όρια κοινής λογικής αλλά και με αφορμή τις καταχωρημένες επιστολές της....

κ. Δημάρχου Ταμυνέων σε εβδομαδιαία ευβοïκή εφημερίδα, συνειδητό μου χρέος προς την κοινωνία και τους πολίτες είναι να τονίσω τα παρακάτω:
• Η κ. Δήμαρχος προσωποποίηση της ακινησίας και της ανυπαρξίας του Δήμου Ταμυνέων, εκπρόσωπος της μετριοκρατίας και της αδιαφάνειας τολμά να μας νουθετεί.
•  Η κ. Δήμαρχος που επί των ημερών της ευτελίστηκαν θεσμοί, διακωμωδήθηκαν Δημ. Συμβούλιο και άλλα θεσμικά όργανα του Δήμου, τέθηκαν στο περιθώριο πολίτες, κοινωνία και φορείς, τολμά να κινείται ακόμα μέσα στα πλαίσια της εικονικής της πραγματικότητας.
• Η κ. Δήμαρχος που ουδέποτε άρθρωσε αναπτυξιακή πρόταση για την περιοχή, που ουσιαστικά την καταδίκασε σε απαξίωση μας μιλά για μηχανισμούς και παράγοντες. Λες και η κοινωνία δε γνωρίζει ποιος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτοδιοικητικών μηχανισμών επιβίωσης.
• Η κ. Δήμαρχος γραμματέας στη ΤΕΔΚ Ευβοίας και παιδί του συστήματος εξουσίας μας ζητά και τα ρέστα, μη έχοντας κάνει επί οκτώ συναπτά έτη έναν δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της. Καταγγέλλει μεθοδευμένες(! ) προσπάθειες ανάδειξης υποψηφίων (χωρίς το τοπικό Πασοκ να απαντά) και όπως κατ’ επανάληψη πράττει τις συνοδεύει με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
• Καίτοι συνυπέγραψε κοινή δήλωση (με ιδιόχειρη υπογραφή) αίφνης η έντονη πολιτική ελαστικότητα που τη διακρίνει την οδήγησε σε σύμπραξη με άλλη πολιτική υποψηφιότητα “ νομιμοποιώντας” τη διάσπαση της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης.
• Και όλα αυτά μέσα στα πλαίσια γενικότερης ένοχης αφωνίας των πολιτικών οργάνων του Πασοκ στο νομό αλλά και των άλλων θεσμικών εκπροσώπων του. Κάτι που βεβαίως ισχύει για τους περισσότερους Δήμους του Νομού.
•  Τα θεσμικά όργανα (που στην περίπτωση του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου εκκόλαψαν το έξω από διαδικασίες ψηφοδέλτιο) αντί την ύστατη ώρα να πάρουν τις όποιες πρωτοβουλίες απαιτούνται για την κατανόηση των προταγμάτων και του διακυβεύματος αυτής της εκλογικής μάχης πιστοποιούν την ένοχη ουδετερότητά τους. Το ίδιο πράττουν και άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι οι οποίοι παντελώς απουσιάζουν.