Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το πάθος για τη ρεβάνς, οι σκάουτερ και το... κουτουλίδι του Καπίνο

Σε ρυθμούς... φλαμένγκο ζει αυτές τις ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς το βράδυ της Κυριακής (21:30 Eurosport 1, Nova, OTESport) η Εθνική Νέων παίζει για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ισπανία. Οι νεαροί διεθνείς μας δεν θέλων απλώς να γράψουν Ιστορία αλλά και να πάρουν εκδίκηση από τους «φούριας ρόχας» για την ήττα της ελληνικής ομάδας στον τελικό τη αντίστοιχης διοργάνωσης του 2007.
Το ενδιαφέρον πολλών ξένων συλλόγων έχουν...... προσελκύσει - όπως ήταν αναμενόμενο - οι νεαροί διεθνείς μας. Οι σκάουτερ που παρακολουθούν τη διοργάνωση είναι πολλοί και στο στόχαστρό τους κυρίως βρίσκονται οι Καπίνο, Μαυρίας, Κατίδης, Μπάλλας και Σταφυλίδης, χωρίς συτό να σημαίνει πως και οι υπόλοιποι δεν βολιδοσκοπούνται.

Σταφυλίδης, Καπίνο και Κατίδης σύμφωνα με πληροφορίες αρέσουν ακόμα και σε μεγάλα κλαμπ από την Αγγλία κυρίως, οπότε μία κίνηση από το Νησί δεν θα προκαλέσει έκπληξη.
Εν τω μεταξύ, ο Στέφανο Καπίνο, πρωταγωνιστής στη φάση που παραλίγο να αποβεί μοιραία για την Ελλάδα στον ημιτελικό της Πέμπτης με την Αγγλία, δεν έκρυψε ότι η αποβολή του τού... δημιούργησε άγρια ένστικτα.
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρήκε μόνο μπάλα στο τετ-α-τετ με τον Αφόμπε, όμως ο διαιτητής είδε πέναλτι και τον απέβαλε.
«Βγαίνω και παίρνω την μπάλα καθαρά. Στην αρχή δεν το πίστευα, νόμιζα πως έδειξε κόρνερ ή κάτι άλλο. Οταν κατάλαβα τι συμβαίνει, τρελάθηκα. Είπα μέσα μου “ψυχραιμία γιατί εδώ του τραβάς ένα κουτουλίδι και δεν ξανά παίζεις ποτέ (σ.σ. γέλια)» είπε αρχικά ο Καπίνο στη Live Sport.
Και πρόσθεσε: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό, το αξίζαμε. Μπράβο και στον Διούδη, ήταν πολύ καλός. Στεναχωριέμαι που δεν παίζω στον τελικό αλλά δεν πειράζει. Τι να πεις... ένας μικρός Καραγκούνης και εγώ».