Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΑΡΜΟΝΗ

Κύριε Αρμόνη ο καθένας έχει δικαίωμα ν΄ ασχοληθεί με τα οικονομικά κάποιου συλλόγου και δεν θα σας ζητήσει την άδεια. Στις άλλες ομάδες της Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να βάλει χρήματα ή δεν συμφωνεί με κάποια θέματα αποχωρεί. 
Στα ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ αυτό συμβαίνει. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όμως κάποιοι περιμένουν να βάζει τα χρήματα ο κ. Ταρνανάς, ο κ. Πίγγος και ίσως ακόμη ενας και αυτοί να παριστάνουν τους παράγοντες!!!
Αυτά τα λέει ο κ. Ταρνανάς και όχι....
οι δημοσιογράφοι. Ο κ. Ταρνανάς είπε πως δεν βάζει άλλα χρήματα, αν δεν βάλουν και οι άλλοι.
Κύριε Αρμόνη πείτε μας κάτι. Πότε είχατε σωστή πολιτική; Τα περασμένα χρόνια που με τα λεφτά του Ταρνανά κάνατε βαρύγδουπες μεταγραφές των 25.000 - 30.000 ευρώ και ανακαλύπτατε προπονηταράδες και τους χρυσοπληρώνατε ή τώρα που κάνετε ψώνια από το καλάθι και όχι από το ψηλό ράφι;
Αυτά εσείς τα λέγατε και όχι οι δημοσιογράφοι.
Κύριε Αρμόνη, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι μαγαζί σας και όλοι έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν και μάλιστα όταν δεν διεκδικούν καρέκλες.
Λυπάμαι ειλικρινά, γιατί δεν μπορείτε ν΄ αναλάβετε τις ευθύνες σας ποτέ.
Άλλοι έφταιξαν που δεν τα καταφέρατε στον εμπορικό σύλλογο, άλλοι που δεν τα καταφέρατε στις εκλογές του Επιμελητηρίου και οι δημοσιογράφοι φταίνε για την κατάντια του ΑΟΧ!!!
Εσείς τα κάνατε όλα καλά!! Κρίμα