Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 4 - 0


''Δεν απείχε'' ο Α.Ο.Χ.

Η ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν απείχε από τον αγώνα με τον ΠΑΡΝΑΣΣΟ. Ήταν στο γήπεδο, αγωνίστηκε και κέρδισε τον αγώνα με 4 - 0. Απόντες ήταν αυτοί οι οποίοι δήλωσαν πως θα κάνουν αποχή και δεν θα πάνε να ενισχύσουν την ομάδα τους σε αυτόν τον αγώνα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εμφάνιση του Α.Ο.Χ. στον αγώνα με τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ.
Δεν θα μείνουμε στο θέμα, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Δεν αξίζει γιατί οι όποιοι φίλοι μιας ομάδας θα πρέπει να συζητούν και να λύνουν προβλήματα και παρεξηγήσεις και όχι να....

απέχουν για να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα και αντιπαραθέσεις.
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε με 4-0 τον ΠΑΡΝΑΣΣΟ με 2 γκολ του Τσοπάνη, 1 του Καφαντάρη και 1 του Τσατσαρώνη. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με τον Παρνασσό, ο οποίος δεν ήταν καθόλου εύκολος αντίπαλος και έπαιζε δυνατά με στόχο να πάρει κάτι από αυτόν τον αγώνα. Οι ποδοσφαιρστές του Α.Ο.Χ. όμως δεν άφησαν περιθώρια.
Ο Α.Ο.Χ. έχει 14 βαθμούς και είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Ερμιονίδα. Έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχει πετύχει 9 γκολ και έχει δεχτεί 2 στις 7 πρώτες αγωνιστικές. Επόμενος αντίπαλός του ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου.
Η ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και αυτό θα το πετύχει μόνο αν καταφέρει να κερδίσει τις ομάδες οι οποίες είναι και αυτές στο κυνήγι του τίτλου. Σημειώνουμε δε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, εκτός από το ότι ο Α.Ο.Χ. θα λέει πως ήταν πρωταθλητής την περίοδο 2012 - 2013.
Αυτό που έχει πλέον τον χρόνο να πετύχει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, είναι να οργανωθεί ως ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Να οργανωθεί διοικητικά, ώστε να μην συμβαίνουν αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι λειτουργία σοβαρής ομάδας αυτή που έχει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Τα πρόσωπα στο Δ.Σ. αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και μάλιστα με τρόπους που καμία σχέση δεν έχουν με το καταστατικό του και φυσικά δεν υπάρχει σωστός τρόπος επικοινωνίας με τα ΜΜΕ αλλά - κυριότερα - με τους φιλάθλους.
Κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι πλαισιώνουν τον Πρόεδρο κ. Ταρνανά, λειτουργούν με τρόπο που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Δείχνουν να θέλουν κάτι για τον εαυτό τους και όχι για την ομάδα. Δείχνουν να θέλουν να είναι στη δημοσιότητα, χωρίς όμως να μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα αυτά που θα έπρεπε. Αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν ''ως εμπόδια'' στο να πάνε κοντά στην ομάδα, έστω και ως φίλαθλοι, κάποιοι άνθρωποι. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι αλλά δεν θα βρουν ποτέ τη δύναμη να μείνουν απλοί φίλαθλοι της ομάδας του Α.Ο.Χ., ίσως επειδή δεν θέλουν να πληρώνουν ούτε και ένα απλό εισιτήριο!!!