Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΤΩΝΤΑ

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Βατώντα με....
τη συμμετοχή μαθητών κι εκπαιδευτικών του σχολείου.
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε από τις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου του Βατώντα, για να παρακολουθήσουν τις χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραγωγές «Το μαγικό φίλτρο των Χριστουγέννων» και «Ο Αϊ-Βασίλης Κοκκινοσκουφίτσα». Την πρώτη παραγωγή πλαισίωσαν οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον Χριστόδουλο Βαρτζή και Στέλλα Ιωσήφ αντίστοιχα, ενώ για τη δεύτερη συνεργάστηκαν οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την Κατερίνα Τσακλάρη και τον Χαράλαμπο Παπανικολάου. Ενεργό συμμετοχή στην υλοποίηση της γιορτής είχε και η δασκάλα του Oλοήμερου Φωτούλα Στράντζαλη.
Οι μαθητές του θιάσου, ενθουσιασμένοι από την αγάπη και το χειροκρότημα του κοινού, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη από πλούσιους διαλόγους, συναίσθημα, μουσική και άφθονα γέλια.
Παράλληλα, στο χώρο του σχολείου από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, λειτούργησε το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου με υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες.