Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σχολή Προπονητών UEFA C στην Αιδηψό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την λειτουργία Σχολής Προπονητών UEFA C, εντός του 2014, στην Αιδηψό. Η λειτουργία της σχολής, για πρώτη φορά στην Βόρεια Εύβοια θα δώσει την δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν ξεπερνώντας το πρόβλημα της απόστασης. Με αυτό τον τρόπο, ταυτόχρονα, ανοίγει ο δρόμος για την ύπαρξη περισσότερων επισήμων προπονητών σε αυτό το κομμάτι του νομού μας, γεγονός πολύ σημαντικό για την σωστή εκμάθηση κι ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.
Η ιδέα του να πραγματοποιηθεί σχολή προήλθε μετά.....

από ενέργειες που έκανε ο Α.Ο. Αιδηψού, με την αποστολή εγγράφου προς την Ε.Π.Σ. Εύβοιας κι υλοποιήθηκε ύστερα από την άμεση ανταπόκριση του Αναπληρωτή Προέδρου της Ε.Π.Ο. και Προέδρου της Ε.Π.Σ.Ε. κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Ο Α.Ο. Αιδηψού, μάλιστα, σε αυτή την επιστολή του τόνιζε ότι υπάρχει η δυνατότητα για παροχή όλων των απαιτούμενων διευκολύνσεων, όπως διαμονή, αίθουσες διδασκαλίας και γήπεδο για την απρόσκοπτη λειτουργία της σχολής.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Σχολή UEFA C είναι τα εξής:

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Εύβοιας
2. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο
3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
4. Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
5. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Γυμνασίου τουλάχιστον
6. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους

Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές προπονητών μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ ή επικοινωνώντας με την Ε.Π.Σ. Εύβοιας (τηλ 22210 23038 fax. 22210 74300)