Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Νέα εποχή στις σχέσεις ΕΠΣΗ - ΕΠΟ

Απο: cretesports.gr
Στο παρελθόν φαίνεται ότι ανήκει η κόντρα της ΕΠΣΗ με την ΕΠΟ. 
Οι σχέσεις της Ένωσης με την Ομοσπονδία περνούν σε μία νέα πολύ καλύτερη εποχή, όπως διαπιστώθηκε στην κοπή της πίτας της ΕΠΣΗ. Μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ζεστό και αρκετά φιλόξενο χώρο του «Envy» με άψογους οικοδεσπότες την Ένωση και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και πρόεδρο του ΠΑΟ Κρουσώνα Δημήτρη Πιτσικάκη Κούτουλο.
Αυτή τη φορά η αντιπροσωπεία της ΕΠΟ με επικεφαλή τον....
πρόεδρό της Γιώργο Σαρρή έδωσε το «παρών» και της επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους Γιώργο Σαρρή, Νίκο Τζώρτζογλου οι οποίοι έβαλαν τέλος σε μία μεγάλη διαμάχη.
Στην κοπή της πίτας της ΕΠΣΗ παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της SuperLeagueΓιάννης Μώραλης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, οι Βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης και Μάξιμος Σενετάκης, οι πρόεδροι των ΠΑΕ ΟΦΗ και Εργοτέλη όπως και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κρήτης.
Στην κοπή της πίτας της Ένωσης βγήκαν και αρκετές ειδήσεις, Όπως το αίτημα και ο πλήρης φάκελος που κατέθεσαν ο Δήμος Ηρακλείου μαζί με την ΕΠΣΗ στον πρόεδρο της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου σεμιναρίου της ΦΙΦΑ το 2016 στο Ηράκλειο το 2016.
Ο Γιώργος Σαρρής θα τον παραδώσει στους επικεφαλείς του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου Πλατινί και Μπλάτερ.
Ο Νίκος Τζώρτζογλου πήρε  τη διαβεβαίωση από τον Σταύρο Αρναουτάκη  για την παραχώρηση άμεσα χώρου και τη δημιουργία γηπέδου για τα άστεγα σωματεία του Ηρακλείου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης έλαβε επίσης τη διαβεβαίωση από ΕΠΟ και Super League για οικονομική ενίσχυση στην Ελένη Καλομοίρη.
Παράλληλα υπήρξε η δέσμευση του προέδρου της Γ’ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος ότι θα καλυφθούν οι μετακινήσεις των ομάδων της Κρήτης και των νησιών, τονίζοντας ότι περιμένει την επιχορήγηση από την ΟΥΕΦΑ για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ.
Ένα μέρος της επιχορήγησης θα πάει στον συγκεκριμένο σκοπό.
Οι τιμές της ΕΠΣΗ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση τίμησε σημαντικά πρόσωπα με προσφορά στον αθλητισμό και στον πολιτισμό.
Το σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, τον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιάννη Καλέμπουμπα, τον Γιώργο Μιχελεκάκη από τη Χερσόνησο, τον Μίμη Παπαδάκη από τον ΑΟ Καμινίων, τον Μανόλη Μαθιουδάκη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή από τη Μεσσαρά, τον πρώην διαιτητή Γιώργο Λαδουκάκη, το Νικολιό από τις Αρχάνες.
Νικολιό που εισέπραξε πολύ ζεστό χειροκρότημα.