Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο εκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Φάνης Σπανός και οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί σύμβουλοι ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο γνωριμίας και ενημέρωσής τους με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Στην πρώτη ημέρα των επαφών, ο Φάνης Σπανός συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Θανάση Μπουραντά σε μια συνάντηση με θεσμικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα στην οποία ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα έργα και τις δράσεις της απερχόμενης διοίκησης και εν γένει για τα μείζονα ζητήματα του Νομού.
Τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν διαδοχικές ενημερωτικές συνεδρίες με τις ....

Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών, Διοικητικού Οικονομικού, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Μεταφορών και Δημόσιας Υγείας και τα τμήματα Περιβάλλοντος, Μηχανογράφησης και Πολιτικής Προστασίας. Ειδική συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τα αιρετά και υπηρεσιακά στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας.
Κατά τις συνεδρίες εκτέθηκαν αναλυτικά οι αρμοδιότητες και οι υποθέσεις που χειρίζονται οι Διευθύνσεις, τόσο σε επίπεδο παρεχόμενης υπηρεσίας, όσο και σχετικά με τις εσωτερικές τους λειτουργίες.
Ο Φάνης Σπανός ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη και τους κκ. Διευθυντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών για την άρτια και κατατοπιστική ενημέρωσή τους και δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος για μια γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ τους, εν όψει της νέας περιόδου Περιφερειακής Διοίκησης.