Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

1o Music Festival Κύμης

Στην Κύμη Ευβοίας από το φετινό καλοκαίρι θα «χτυπά» η μουσική καρδιά του νομού. Το 1ο music Festival Κύμης είναι γεγονός. Την 1η και 2η Αυγούστου, στην πηγή Χωνευτικό, διοργανώνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έχει γνωρίσει ποτέ η Εύβοια. Δυο μέρες μουσικής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης δημιουργήθηκαν για να δώσουν μια παράσταση σε ένα εκ των κορυφαίων σε ομορφιά και πολιτιστική αξία σημείο της Κύμης....
Εκεί θα μας κάνουν συντροφιά με τα τραγούδια τους την πρώτη ημέρα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τις Φτερωτές Κιθάρες, οι Vertigo με τον Κασσιανό Τζέλη, οι Δροσουλίτες με τον....

Γιώργο Πηλιχό και ο Γιώργος Μάγου. Την δεύτερη ημέρα θα πάρουν σειρά στο stage ο Λεωνίδας Μπαλάφας, τα Υπόγεια Ρεύματα, , η Iro Smith και ο Γιώργος Μάγου. Μαζί μας θα είναι και οι dj , George Diakakis, Nikos Kitsos. Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Κολοβός με την Αθανασία Κούσουλα, ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις.
Οι δράσεις του φεστιβάλ δεν θα σταματούν μόνο στο μουσικό μέρος… Οι διοργανωτές θα παρέχουν στους επισκέπτες δωρεάν camping σε οργανωμένο ιδιόκτητο χώρο. Θα λειτουργεί bazzar στο μονοπάτι προς την πηγή. Θα γίνονται μαθήματα Yoga, Zumba και θα οργανωθούν περιηγήσεις στα κοντινά αξιοθέατα ( Κάστρο Κύμης, Αξάνεμες, Ορτάρι).
Αυτό το πάρτι θέλουμε να μείνει αξέχαστο σε όλους... .Και αν υπάρχει θέληση και κέφι, θα δίνουμε ραντεβού στην Κύμη κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου!
Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ
www.river-party.gr