Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 0 - 5

Σέβομαι τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και την διοίκηση της ομάδας η οποία με νύχια και δόντια, φροντίζει ώστε αυτή η ομάδα να συνεχίσει να μιλάει στα γήπεδα και γι΄ αυτό δεν θα γράψω πολλά από αυτά που θα ήθελα να ρωτήσω, όταν πλησίασα τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Κούτση και ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έχει βαρειά φανέλα και θα πρέπει να την φορούν αυτοί οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ματώνουν στα γήπεδα γι΄ αυτή.
Δεν έχω μάθει να σιωπώ και ήθελα να ρωτήσω τον κ.  Κούτση, αν οι φίλοι της ομάδας και ιδιαίτερα οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ πρέπει ν΄ ανησυχούν. Τι θα έκανε άραγε ο....
ίδιος αν ήταν στη θέση του κ.  Στούπα και Γκαλούφα;
Το 0 -5 και η εμφάνιση της ομάδας τα λένε όλα. Αδιάφοροι ποδοσφαιριστές και δεν είδαμε και τον κ. Κούτση να προσπαθεί να κάνει κάτι. Απλά στο ημίχρονο από το 20΄ μέχρι το 44΄ δέχθηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ 4 γκόλ και ο κ. Κούτσης στο Β΄ ημίχρονο έκανε στο 46΄  5 αλλαγές. Φυσικά δεν είχε άλλους στον πάγκο. Επειδή άκουσα να λένε πως έπαιξε με αναπληρωματικούς, εγώ διαφωνώ. Ενα επίσημο έδωσε μέχρι σήμερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ και σ΄ αυτό ο κ. Κούτσης χρησιμοποίησε 12 ποδοσφαιριστές. Από αυτούς τους 12 σήμερα με αντίπαλο τον ΑΧΑΡΝΑΊΚΟ  χρησιμοποιήθηκαν οι 9. Δεν έπαιξαν δηλαδή οι Πατσατζόγλου,Μελισσας και Παπαδόπουλος.
 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ήταν ομάδα και όπως δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 ο γενικός αρχηγός κ. Γκαλούφας το σκορ ήταν πλασματικό, αφού θα μπορούσε να είναι και 12 - 0.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Δεν ήταν στο γήπεδο ο ΗΡΑΚΛΗΣ και αυτό ήταν όλο. Το που ήταν θα το ξέρει ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές.
Θα σταματήσω εδώ γιατί πιστεύω πως οι κύριοι της διοίκησης ξέρουν να οδηγούν τον ΗΡΑΚΛΗ και πως θα βρούνε την λύση.