Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δελτίο Τύπου
Ενημερώνουμε ότι ο εκλεγμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Δημήτρης Κατσαρός, δεν θα παρευρεθεί στην συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας, τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη, διότι θα πάρει μέρος στις αγωνιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν εργατικά σωματεία και φορείς του λαϊκού κινήματος για τη συμπλήρωση 41 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην εξέγερση του λαού και της νεολαίας ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών. Γι αυτό το λόγο η ημέρα αυτή πρέπει να τιμάται...

όπως αρμόζει. Τα συνθήματα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία», «Εξω οι ΗΠΑ , Έξω το ΝΑΤΟ» παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ.
Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο καπιταλισμός δεν εξανθρωπίζεται, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες ούτε να εξασφαλίσει ειρήνη για τους λαούς. Οι κρίσεις, η ανεργία, η φτώχεια, οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι θα υπάρχουν όσο η εξουσία θα βρίσκεται στα χέρια των καπιταλιστών.
Η πάλη για μία άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση πρέπει να είναι και σήμερα όπως και τότε η απάντηση. Ο ανυποχώρητος αγώνας του εργατικού κινήματος, της νεολαίας πρέπει να πάρει τέτοιο χαρακτήρα σήμερα για να ανατρέψει συνολικά την δικτατορία των μονοπωλίων.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας καλεί τις νέες, τους νέους, τους εργαζόμενους, όλο το λαό να τιμήσουν τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, τους νεκρούς του Νοέμβρη, που αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός της
αντιδικτατορικής πάλης και να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις γιορτασμού τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 18.00 στα φανάρια της Νεάπολης.
 

Το Γραφείο Τύπου
Χαλκίδα 17 Νοέμβρη 2014