Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 6μμ – ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
 

Τη διοργάνωση του φετινού αγωνιστικού εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου αποφάσισαν τα μέλη των σωματείων και των φορέων που συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 06/11/2014. Καλούμε την εργατική τάξη και το λαό της περιοχής να δώσουν αγωνιστικό παρόν την Δευτέρα 17 Νοέμβρη 2014 – φανάρια Νεάπολης στις 6μμ.
Ο ηρωικός ξεσηκωμός της νεολαίας, της εργατικής τάξης και του λαού στο....

Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973 αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και διδαγμάτων για την αξία της οργανωμένης πάλης. Η πάλη για τα δικαιώματα, για ψωμί, παιδεία, ελευθερία πρέπει να είναι στοιχείο της πάλης ενάντια στην πολιτική που διαλύει τη ζωή μας για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
Οι Επιστρατεύσεις, οι διώξεις συνδικαλιστών, απεργών αλλά και τελευταία μαθητών, η αξιοποίηση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής που στρέφονται ενάντια στο λαϊκό κίνημα, γίνονται για να περνά σαν οδοστρωτήρας η αντιλαϊκή πολιτική.
Τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και τους χιλιάδες αλύγιστους αγωνιστές. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα από την δράση για την προστασία, την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών νοικοκυριών από την φτώχεια, την εξαθλίωση, τον αυταρχισμό και την καταστολή. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου – κυβέρνησης και Ε.Ε. οργανώνουμε την πάλη μέσα από σωματεία, συλλόγους και άλλους φορείς.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν μέλη από παρακάτω σωματεία και φορείς
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας
Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας
Σύλλογος Οικότροφων ΤΕΙ Χαλκίδας
Σύλλογος Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας
Συνδικάτο Μετάλλου Νομού Ευβοίας
Συνδικάτο Οικοδόμων Χαλκίδας
Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας
Συνταξιούχοι ΙΚΑ Εύβοιας
Σωματείο εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας
Σωματείο εργαζομένων ΖΑΒΕΛ (ομίλου ΖΟΥΡΑ)
Σωματείο εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΑ
ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 6μμ – ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ