Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΑΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ

Το ΚΚΕ σταθερά και αταλάντευτα μέσα και έξω από τη βουλή παρεμβαίνει όλα τα χρόνια και διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα του εργοστασίου της «ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ» και το Νοσοκομείο Κύμης.
Από την πρώτη στιγμή , το ΚΚΕ και ο Γιώργος Μαρίνος ως βουλευτής Ευβοίας καταδικάσαμε την πολιτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ , την πολιτική της Ευρωπαικής Ενωσης και των κομμάτων που τη στηρίζουν , όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που υλοποίησαν σχέδιο υποβάθμισης της Αμυντικής Βιομηχανίας , οδηγώντας την «ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ» σε ....
απαξίωση και τους εργαζόμενους στην στέρηση ακόμα και των μισθών τους.

Η θέση του ΚΚΕ είναι σαφέστατη. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ , ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ , ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ . ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Είναι ντροπή οι υπεύθυνοι της απαξίωσης της «ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ» να ζητούν με θράσος την ψήφο των εργαζομένων και του λαού της περιοχής , να ζητά την ψήφο των εργαζομένων της περιοχής ο ΣΥΡΙΖΑ που ως αξιωματική αντιπολίτευση « έκανε το κορόιδο» για να παρουσιαστεί σήμερα ως «Σωτήρας».

Το ίδιο ισχύει και για το Νοσοκομείο της Κύμης. Τα άλλα κόμματα έχουν ευθύνη για την υποβάθμιση και τις τεράστιες ελλείψεις, για την εμπορευματοποίηση της υγείας που η Ε.Ε την οποία προσκυνούν την αντιμετωπίζει ως κόστος και χαρατσώνει το λαό.
Το ΚΚΕ αποφασιστικά πρόβαλλε τα προβλήματα του νοσοκομείου και με δεκάδες παρεμβάσεις αντιτάχθηκε στην υποβάθμιση και στο σχέδιο να κλείσει , διεκδίκησε την πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού , νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ανέπτυξε πλούσια δράση για αποκλειστικά δημόσιο –δωρεάν σύστημα υγείας –πρόνοιας.
Με αυτή τη δράση, απευθυνόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής και ζητάμε την ψήφο του λαού , για να γίνει το ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό , να πρωταγωνιστεί στη λαική πάλη , στην εργατική –λαική αντιπολίτευση ενάντια στην αντιλαική πολιτική που θα εφαρμοστεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Δ γιατί τα κόμματα αυτά είναι δεσμευμένα στις αποφάσεις της Ευρωπαικής Ενωσης που στρέφονται κατά των εργαζομένων, υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.
Φτάνει ποια ! τα δικομματικά παιχνίδια στοίχισαν πολύ ακριβά στο λαό μας.
Τώρα , ισχυρό ΚΚΕ !
ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ