Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ο κ. Παπακωνσταντίνου και οι απέναντι

Θα πρέπει όποιος έχει κάτι συγκεκριμένο να βγει και να το πει και να το καταθέσει και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει εμείς εδώ στην Εύβοια να αναμασάμε αυτά που θέλει ο κάθε παράγοντας, ο οποίος για να πάρει καρέκλα στην ΕΠΟ φτάνει να στοχοποιεί ακόμη ακόμη και το με ποιον κάνεις παρέα.
Έχουμε την άποψή μας για τον κ. Παπακωνσταντίνου και δεν κρυβόμαστε ούτε θα περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης, η οποία...
έχει στα χέρια της έναν φάκελο που σε μεγάλο βαθμό είναι κατασκευασμένος με στοιχεία που έδωσαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν οργανώσει καλά το σχέδιο ενάντια στη διοίκηση της ΕΠΟ.
Δεν θα πάρουμε θέση για κανέναν άλλον. Διαβάσαμε τη δικογραφία και σε ό,τι αφορά τον κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα αποδειχτεί τίποτα αφού κανείς και σε κανένα σημείο δεν τον κατηγορεί για κάτι συγκεκριμένο. Δύο πρόσωπα αναφέρουν το όνομα του κ. Παπακωνσταντίνου για πράγματα που καμία σχέση δεν μπορούν να έχουν με εγκληματική οργάνωση και όλα αυτά τα βαρύγδουπα.
Εμείς εδώ στην Εύβοια έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε δημόσια τον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ. Τον στήριξαν τα Σωματεία της Εύβοιας στις εκλογές πριν λίγο καιρό με ένα ποσοστό που θα το ζήλευαν και οι άρχοντες στα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τώρα θα πρέπει να τον στηρίξουμε και όσοι ασχολούμαστε με την ενημέρωση και φυσικά χωρίς προυποθέσεις, αστερίσκους και με το αν κι εφόσον. Για να δούμε.