Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Ενημερωθήκαμε για τη σύσκεψη για τα νοσοκομεία και τα Κ.Υ της περιοχής και την προγραμματική σύμβαση που υπογράψατε με την 5η ΥΠΕ  για χρηματοδότηση, καύσιμα, ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό κ.λ.π. αλλά ζητάμε να μας διευκρινίσετε με τι κονδύλια θα καλυφθούν όταν Δήμοι και Περιφέρεια αποφασίσατε να στραγγίσετε τα ταμεία σας προκειμένου να εφαρμόσετε την ΠΝΠ της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για τα αποθεματικά; Επειδή στα...

σχέδια, που ετοιμάζονται εδώ και καιρό, είναι και η μεταφορά αρμοδιοτήτων Υγείας στην Τ.Δ. η οποία θα εξασφαλίζει και τη χρηματοδότηση (μέσα από πρόσθετη φορολόγηση και ανταποδοτικά τέλη) ζητάμε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.
Τέλος, ενημερωθήκαμε ότι διακόπηκαν, για άλλη μια φορά οι εργασίες  για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας. Επειδή πρόσφατα δηλώσατε ότι τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί αλλά δεν δώσατε και σαφή απάντηση τι συνέπειες θα έχει και για το συγκεκριμένο θέμα η απόφασή σας να παραδώσετε τα αποθεματικά της Περιφέρειας ζητάμε να μας ενημερώσετε αν θα συνεχιστεί το έργο.
15/7/15
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ