Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ

Στη σέντρα το νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2015-2016

Στη σέντρα το νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2015-2016
Με τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας αρχίζει το προσεχές τριήμερο, το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που αναμένεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση πέρυσι, καθώς έπειτα από αρκετά χρόνια, θα ανταγωνισθούν –σχεδόν- όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή στα «σαλόνια», η ενίσχυση του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και οι.... ανερχόμενοι Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, «υπόσχονται» πολλά και ενδιαφέροντα. Το πρωτάθλημα προφανώς και ξεκινάει έχοντας ως φαβορί τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στη διατήρηση των κεκτημένων, υποδεχόμενοι τον Πανιώνιο που ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την περσινή σωτηρία της ομάδας.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού που δεν έπεισε στα φιλικά, με τους «πράσινους» ωστόσο να βρίσκονται σε μια μίνι κρίση, λόγω της κακής ευρωπαϊκής παρουσίας μέχρι τώρα.

Από τους υπόλοιπους ευρωπαίους, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ξάνθη προερχόμενος από τη μεγάλη νίκη-εμφάνιση (5-0) και μισή πρόκριση επί της Μπρόντμπι.

Ο Ατρόμητος που είδε έναν διαιτητή να του κλέβει το αποτέλεσμα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, φιλοξενεί τον Λεβαδειακό που… έφυγε και ξαναγύρισε στην κατηγορία, λόγω του υποβιβασμού της Κέρκυρας.

Ακόμη, ο Αστέρας Τρίπολης που έχει σίγουρη θέση στους ομίλους του Europa League, έχει θεωρητικά δύσκολη αποστολή στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ σε ένα γεμάτο από φιλάθλους της ΟΑΚΑ και με τον Ντιέγκο Μπουονανότε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά στη μεγάλη «επιστροφή» της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 22/08
19:15 Καλλονή - Ηρακλής
19:15 Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης
21:30 ΑΕΚ - Πλατανιάς

Κυριακή 23/08
19:15 Ατρόμητος - Λεβαδειακός
19:15 Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα
19:15 ΠΑΟΚ - Ξάνθη
21:30 Ολυμπιακός - Πανιώνιος

Δευτέρα 24/08
21:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός