Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σας ξέρω καλά

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σ΄ αυτούς που λένε διάφορα και προσπαθούν να περάσουν απειλητικά μηνύματα. Κύριοι εγώ ποτέ δεν παρακάλεσα να υποβιβασθεί ο ΛΗΛΑΣ για να εκδικηθώ αυτούς που διοικούσαν και ποτέ δεν τους αποκάλεσα λαμόγια επειδή μέσα από τον ΛΗΛΑ εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους. Όσες φορές χρειάσθηκε ήμουν εκεί και προσπάθησα να βοηθήσω. Αυτό το ξέρουν αυτοί που πρέπει αλλά και τα ίδια τα παιδιά των υβριστών και αυτών που απειλούν.
Σήμερα στην διοίκηση του ΛΗΛΑ βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν πει τα χειρότερα ό ένας για τον άλλον. Βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι δεν εκτιμούν ούτε τα παιδιά τους οι οποίοι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και αυτοί τους υποτιμούν αφού "πληρώνουν" για να...
είναι τα παιδιά τους στην ομάδα.
Το αστείο τελείωσε. Όποιος πιστεύει πως είναι μαγκιά να βρίζει και να απειλεί για να κάνει το κομμάτι του στους άλλους, ξέρει πως κάθε μέρα με βλέπει μπροστά του και θα του είναι πολύ εύκολο να κάνει πράξει τις απειλές του. Ας το κάνει λοιπόν γιατί από τώρα και στο εξής θα του απαντάμε ΄οπως του ταιριάζει.
Λοιπόν κάποιοι που είσθε  στην διοίκηση του ΛΗΛΑ, ζητήστε συγνώμη γιατί από Δευτέρα αρχίζει το στριπτίζ.
Θα μάθουν ΟΛΟΙ τα ΠΑΝΤΑ.
Λυπάμαι μόνο γι΄ αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και την βοηθούν πάντα. Φαίνεται όμως πως αυτοί για να μην σπάσουν αυγά και για να μην χαθούν και τα ψιλά που βάζουν οι άλλοι, προσπαθούν να μην τους στενοχωρήσουν.
Εμείς δεν έχουμε υποχρέωση σε κανέναν και συμβιβασμούς δεν θα κάνουμε. Να δούμε ποιος θέλει το κακό του ΛΗΛΑ και ποιος όχι.
Να δούμε ποιοι κάθε τόσο γίνονται λαγοί και ποιοι όχι.