Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘΟμιλίες στη Θεσσαλονίκη



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος πρόκειται να εγκαινιάσει τη ΔΕΘ στις 5 Σεπτεμβρίου. Την επομένη στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στις 12-13 ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ειδικότερα, στις 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα ....

παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ, το τελευταίο Σαββατοκύριακο (12-13 Σεπτεμβρίου). Το απόγευμα του Σαββάτου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Φώτης Γραικός θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στη 1μ.μ., στο Περίπτερο 8.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στις 10 το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” στις 8μ.μ. της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου και την επομένη (Πέμπτη), στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη τύπου στον ίδιο χώρο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ, στις 4μ.μ., της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου, στις 8μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” και στον ίδιο χώρο θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στις 11 το πρωί της Παρασκευής (11/9).

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα μιλήσει στις 8.30μ.μ. της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη, στις 12.30 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στις 11 το πρωί, της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ.