Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Οι πρώην δεν χρωστάνε.....

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Λυπούμαστε αλλά θα γράψουμε μόνο την αλήθεια και όχι βλακείες.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχαν κάνει μια συμφωνία με την προηγούμενη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Γιώργο Στούπα.
Πήραν τις προκαταβολές τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ν΄ αποδείξουν αν πραγματικά άξιζαν αυτά που ζήτησαν για να ....
υπηρετήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο κ. Γιώργος Στούπας είχε δηλώσει πως αν η ομάδα δεν κάνει καλή πορεία κι αν δεν στηριχθεί από τον κόσμο, δεν έχει κανέναν λόγο να συνεχίσει σε μια κατηγορία η οποία είναι βαρέλι δίχως πάτο.
Ας μην το κουράζουμε όμως το θέμα.
Οι ποδοσφαιριστές με τα χρήματα που πήραν ήταν πληρωμένοι μέχρι και τον Σεπτέμβριο.
Αν θα συνέχιζαν θα έπρεπε να κάνουν νέα συμφωνία με την νέα διοίκηση, να πάρουν προκαταβολές και να έκλεινε το θέμα εκεί.
Ούτε 1 ευρώ δεν τους χρωστάει η πρώην διοίκηση λοιπόν, εκτός κι αν κάποιος μας πει πως έπρεπε να πληρώσει η παλιά διοίκηση για λογαριασμό της νέας.
Ο μόνος ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν πήρε ούτε 1 ευρώ ήταν ο κ. Πατσατζόγλου και το γιατί το ξέρουμε όλοι.
Αν κάποιοι αμφισβητούν τα στοιχεία ας δώσουν στην δημοσιότητα την κατάσταση με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και τα χρήματα που πήραν από την διοίκηση Στούπα. Προσέξτε κύριοι γιατί θα εκτεθείτε. 
Θα εκτεθείτε αν σας ζητήσουμε να δώσετε στην δημοσιότητα και την λίστα με ονόματα και χρήματα για την νέα συμφωνία με την νέα διοίκηση. Τότε θα δείτε και τις διαφορές.
Λοιπόν τα αστειάκια τελείωσαν. Ή εσείς λέτε ψέματα στην ανακοίνωσή σας ή τα πήρατε και απλά βάζετε πλάτη χωρίς λόγο.
Όσοι βιάστηκαν να συγκρίνουν άλλες εποχές, κάνουν λάθος.
Ο κ. Στούπας δεν θα συνέχιζε ως πρόεδρος και το ήξεραν ΟΛΟΙ και ιδιαίτερα οι κύριοι Αναγνωστάκης και Κακαβάς. Κρίμα που επέλεξαν την σιωπή, επιτρέποντας την συκοφαντία.