Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκλογές Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ)

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, Πέτρος Ποδάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, ενόψει των εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου: 

Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκλογική διαδικασία στον κορυφαίο επιστημονικό φορέα και θεσμικό σύμβουλο του κράτους, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. 
Είναι γεγονός ότι, ικανά στελέχη, από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όπως και από άλλους πολιτικούς χώρους, είναι ενταγμένα σε διάφορα ψηφοδέλτια συνδυασμών, που διεκδικούν την ψήφο των μηχανικών της Εύβοιας, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ...
20ης Νοεμβρίου. 
Ωστόσο, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το ΤΕΕ και παρακολουθώντας την πορεία και τις θέσεις όλων των παρατάξεων, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες, που με συνέπεια υπηρετεί η ΝΔ, και οι οποίες μπορούν ουσιαστικά να συντελέσουν στην αναγέννηση του τεχνικού κλάδου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.  
Μαζί, με το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας και με ισχυρή ΔΚΜ θα ξεπεράσουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα τη «φυγή προς τα εμπρός». 
Με τιμή, 

Πέτρος Δ. Ποδάρας 
Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής 
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας