Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΕΥΧΕΣ

Αρχικά θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου Χρόνια Πολλά, Υγεία, να περάσει όμορφα τις γιορτινές μέρες και το νέο έτος, το 2017, να φέρει τόσες χαρές, όσες μας έχουν στερήσει τα προηγούμενα, με επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
Στη συνέχεια, επιβάλλεται να παρατηρήσουμε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο, όταν το ενδιαφέρον κορυφώνεται, οι κρίσιμες αναμετρήσεις πολλαπλασιάζονται κι η βαθμολογική κατάταξη αλλάζει συνεχώς, να υπάρχουν αμφισβητήσεις και διαμαρτυρίες. Αυτό είναι φυσιολογικό.
Φυσιολογικό, όμως, μέχρι του σημείου να μην επιχειρούν...
να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του αθλήματος και να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πάνω από το άθλημα δεν είναι κανείς κι η Ένωση έχει αποδείξει ότι η θέση της αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη.
Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν κι όπως πάντα θα κινηθούμε άμεσα προς την επίλυσή τους, μην διστάζοντας να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται, προς κάθε κατεύθυνση.
Επαναλαμβάνουμε ότι το ποδόσφαιρο κι οι παίκτες στο γήπεδο είναι οι πρωταγωνιστές και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το αμφισβητήσει αυτό.

Καλές γιορτές,  Καλά Χριστούγεννα,  Ευτυχισμένο 2017!