Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 το πρωί επισκέφθηκαν στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Κοκκινοτριμυθιάς Κύπρου, φιλοξενούμενοι από τους καθηγητές και μαθητές του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδος. 
Η επίσκεψη ήταν επιθυμία των ιδίων των Κυπρίων μαθητών και πραγματοποιήθηκε χάρη στην συνεργασία του Διευθυντού του 5ου Γυμνασίου κ. Νεκταρίου Καντανολέων με τον Σεβασμιώτατο
Οι μαθητές έγιναν δεκτοί από τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος τους ανέφερε τις σχέσεις του με την τοπική Εκκλησία της Κύπρου, την ιστορία της Μητροπόλεως μας....
και συνδιαλέχθηκε μαζί τους, απαντώντας και σε απορίες των μαθητών. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος, μαζί με τον Πρωτοσύγκελλό του π. Νικόδημο, προσέφερε κεράσματα και αναμνηστικές ευλογίες. 
Αμέσως μετά μετέβη στο κέντρο της Πόλεως, όπου πίσω από τον του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Χαλκίδος, όπου, προσκεκλημένος από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδος, παρακολούθησε εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από τους μικρούς μαθητές σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδος και καταχειροκρότησε την όμορφη πρωτοβουλία εκπαιδευτικών και μικρών μαθητών.