Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Καλημέρα κύριε πρόεδρε

Την καλησπέρα μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Αγαπητέ πρόεδρε, η εμπειρία σας θα μας είναι χρήσιμη για να μπορέσουμε να απαντήσουμε όπως πρέπει στα γνωστά παπαγαλάκια και γενικώς σ΄ αυτούς που λένε πως εμείς θέλουμε το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ιδιαίτερα του προέδρου της, κυρίου Γιάννη Ελευθεριάδη και μελών του ΔΣ της ομάδας.
Λυπούμαστε κύριε Παπακωνσταντίνου που αναφερόμαστε σ΄ εσάς, αλλά είσθε πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ και ξέρετε καλά τους...
νόμους και ιδιαίτερα τους κανονισμούς.
Αυτοί που λένε διάφορα σας ξέρουν και τους ξέρετε.
Ο πρόεδρος κύριος Ελευθεριάδης δήλωσε πολλές φορές καλός φίλος σας.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σ΄ εσάς και σας ρωτάμε ευθέως.
- Ο αθλητικός νόμος ισχύει ή όχι;
- Ο Κ.Α.Π, ο πειθαρχικός κώδικας ισχύει ή όχι;
Κύριε πρόεδρε, αν όλα αυτά ισχύουν κι εμείς θέλουμε το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και του κυρίου Ελευθεριάδη, γιατί δεν τα χρησιμοποιήσαμε για να τους δείξουμε το πόσο ευκαιριακά και επιπόλαια λειτουργούν και βάζουν σε κίνδυνο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, πολλές φορές μπήκατε μπροστά ως ανάχωμα, προφανώς για το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και την προστασία όλων αυτών των κυρίων που ρίχνουν λάσπη εναντίον μας. Ξέρετε την εκτίμηση που έχουμε στο πρόσωπό σας, αλλά το έχουν παρακάνει και τα παπαγαλάκια και κάποιοι παράγοντες.
Συγνώμη, αλλά αυτή την φορά, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι.
Έφτασαν στο σημείο να απειλούν πως θα μας βάλουν το περίστροφο στο κεφάλι.
"Το διαφημίζουν" και στο fb.
Πιστεύουν πως θα φοβηθούμε. 
Εμείς πιστεύουμε πως εσείς δεν συμφωνείτε με τέτοιες πρακτικές, αφού είσθε και παθών και γι΄ αυτό σας καλούμε να απαντήσετε στις ερωτήσεις μας και να φροντίσετε ώστε οι κανόνες και οι νόμοι να ισχύσουν και για "τους δυνατούς" και όχι μόνο για τους ανθρώπους που απλά αγαπούν το ποδόσφαιρο και ματώνουν γι΄ αυτό κι ένας από αυτούς είσθε κι εσείς.
Καλή σας μέρα