Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εμείς δεν ανήκουμε στην κατηγορία αυτών που λασπολογούν, αλλά ούτε και στην κατηγορία αυτών που πανηγυρίζουν όταν συνάνθρωποί τους αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όχι μόνο οι σημερινοί, αλλά όσοι κατά καιρούς διοίκησαν την ομάδα, προφανώς για να καλύψουν λάθη και αδυναμίες τους, στόλιζαν εμάς.
Εμείς δεν αλλάξαμε και συνεχίζουμε.
Η διοίκηση Ταρνανά, άκουσε πολλά, αλλά δεν πέτυχε τον στόχο της. Έφυγε αγανακτισμένος και ο κ. Ταρνανάς, αφού όμως του άδειασαν τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Η διοίκηση Καρυστινού, επίσης άκουσε πολλά και φυσικά...
έφυγε άρον - άρον αφήνοντας την ομάδα στον κ. Κοτσάτο η οποία επίσης έζησε τραγικές στιγμές. 
Η διοίκηση Κοτσάτου ήταν αυτή που ήταν και από την  οποία είχε νωρίς αποχωρήσει ο κ. Ελευθεριάδης και είχε απομείνει μόνος του ο κ. Τόλιας, ο οποίος έτρεχε σαν τον Βέγγο να βρει χρήματα.
Η διοίκηση Στούπα με Ταρνανά και Καρυστινό ανέλαβαν να σηκώσουν το βάρος, αλλά έμειναν στο δρόμο, αφού κάποιοι έσκαβαν τον λάκκο του Στούπα.
Η διοίκηση Ελευθεριάδη ανέλαβε με φόρα, αλλά πριν καν συμπληρωθεί ένα εξάμηνο πάει να σκάσει και να κάνει μεγαλύτερο θόρυβο από μια βόμβα μεγατόνων.
Τι κοινό είχαν όλες αυτές οι διοικήσεις;
Η κάθε μια είχε τους δικούς της αυλικούς στο χώρο της επικοινωνίας και φυσικά όλοι μαζί μια σταθερή γραμμή εναντίον μας.
Εμείς ακόμη και σήμερα δηλώνουμε πως μας στενοχωρεί αυτή η κατάσταση, η οποία δεν βοηθάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Να ξέρουν ΟΛΟΙ πως αργά ή γρήγορα η αλήθεια κερδίζει, τα παπαγαλάκια θα ψάξουν για άλλα αφεντικά και αυτοί που έβριζαν και κατηγορούσαν εμάς, τώρα θα λουστούν αυτά που έλεγαν.