Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 
Επίσκεψη στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας


   Μια υπέροχη υποδοχή περίμενε αντιπροσωπία της ομάδας μας το πρωί, κατά την επίσκεψή μας στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας!
   Η ομάδα μας αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την ..
πρόσκληση του διευθυντή του σχολείου κ. Γεώργιου Σαλή και του γυμναστή και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Τάσου Ταυταρίδη κι έτσι σήμερα το πρωί έδωσε το παρόν, όπου οι μαθητές μας περίμεναν με σημαίες, χειροκροτήματα, φωνές και πολλές ευχές τυπωμένες σε χαρτί!
   Ο κος Ταυταρίδης ανέλαβε τον ρόλο του… παρουσιαστή καθώς σύστησε στα παιδιά την αντιπροσωπία μας (μέλη διοίκησης, Γενικό αρχηγό, προπονητές και ποδοσφαιριστές) λέγοντας και δυο λόγια για τον καθέναν ως «μίνι βιογραφικό».
   Αργότερα έδωσε τον λόγο στους κ.κ. Μυστριώτη, Αυλωνίτη, Γατόπουλο και Καραμπά, οι οποίοι μίλησαν για το παρελθόν και το μέλλον της ομάδας, τόνισαν τα καλά του αθλητισμού ενώ επικεντρώθηκαν στα μαθήματα και το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι όχι μόνο καλοί αθλητές αλλά και μαθητές!
   Αμέσως μετά οι μικροί μας φίλοι ξεκίνησαν τις ερωτήσεις προς τους απεσταλμένους μας για το “πώς είναι να είσαι ποδοσφαιριστής”, “τι χρειάζεται να κάνεις για να πετύχεις”, “μπορούμε να ανέβουμε κατηγορία” κ.α., με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας να απαντάνε με χαμόγελο και αισιοδοξία.
   Τέλος κι αφού οι μαθητές έδειξαν να… κατέχουν “θέματα κερκίδας” φωνάζοντας συνθήματα, οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και έδωσαν μπάλες ποδοσφαίρου για την γυμναστική.
   Όταν τα παιδιά ανέβηκαν στις τάξεις τους για μάθημα, οι ιθύνοντες της μικρής αυτής “γιορτής” φάνηκαν (υπέρ του δέοντος) φιλόξενοι, έχοντας προνοήσει για ένα όμορφο και άκρως αθλητικό πρωινό.
   Ευχαριστούμε πάρα πολύ το 14ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας για το όμορφο πρωινό που περάσαμε με τους μικρούς μας φίλους και περιμένουμε όλα τα παιδιά στο γήπεδο για να ενισχύσουν τις προσπάθειές μας! 
   Κι όπως έχει πει ο Νίκος Πορτοκάλογλου…
“Τα παιδιά στην κερκίδα, είναι η μόνη σου ελπίδα”!