Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Δεν ξεχνώ

Κάτι κοκοράκια που κυκλοφορούν στην πιάτσα, παριστάνοντας τους νταήδες καλά θα κάνουν να ηρεμήσουν, γιατί έχουν βάλει την ουρά τους στα σκέλια και απλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Να τους θυμίσουμε λοιπόν.
Αυτοί δεν ήταν που ζητωκραύγαζαν υπέρ του κ. Ταρνανά, αλλά δεν του παρείχαν καμία απολύτως στήριξη;
Αυτοί δεν είναι που ζητωκραύγαζαν υπέρ των κυρίων Κοτσάτου και Τόλια αλλά επίσης δεν του παρείχαν στήριξη;
Αυτοί δεν ήταν που ήθελαν την λύση Στούπα- Ταρνανά - Καρυστινού, αλλά "ξέχασαν" να τους παρέχουν στήριξη;
Αυτοί δεν ήταν που υποδέχθηκαν με άνθη τον κ. Ελευθεριάδη και ....
δήλωναν πως όποιος πειράξει τον πρόεδρο θα είχε να κάνει μαζί τους;
Αυτοί δεν ήταν που στήριζαν τον εκάστοτε προπονητή και στο τέλος τον άδειαζαν με την σιωπή τους;
Όλοι αυτοί οι νταήδες τους οποίους προστατεύει η εκάστοτε διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όλοι αυτοί οι συκοφάντες και λασπολόγοι, είναι τα τσιράκια τα οποία χρησιμοποιεί η κάθε διοίκηση για να καλύψει "τα έργα της".
Ας συνεχίσουν λοιπόν το έργο τους κι "ας βοηθήσουν" όσο θέλουν αυτούς που θέλουν ομίχλη στο τοπίο για να κάνουν την δουλειά του.
Η σημερινή διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κύριος Τσαγκάρης και ο Γραμματέας κ. Πίσχινας, έχουν την ηθική υποχρέωση να απαντήσουν όχι με ευχολόγια, αλλά στην πράξη. 
Εμείς δεν ζητάμε χάρες, ούτε ανακοινώσεις προστασίας. Ζητάμε να πούνε την αλήθεια και φυσικά να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν τα όσα γράφουμε και για τα οποία οι νταήδες συκοφαντούν και απειλούν.
Τελεία και παύλα.
Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα θεωρήσουμε πως είναι όλοι στο κόλπο και θα προχωρήσουμε με στοιχεία, για να προστατέψουμε τον εαυτό μας.
Όσο για τις λίστες του κυρίου Τσαγκάρη, στις οποίες όπως λένε δεν ήμασταν μέσα και δεν μας έδωσε ούτε τυρόπιτα, ας δώσει τις λίστες στην δημοσιότητα ο κ. Τσαγκάρης για να το συζητήσουμε.
Θα θυμίσουμε λοιπόν στους νταήδες και τους συκοφάντες, πως τα ίδια έλεγαν όποιος κι αν ήταν πρόεδρος στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Εμείς πάντως από την εποχή Ταρνανά, δεν αλλάξαμε στάση, ενώ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ άλλαξε πολλούς προέδρους και ο ένας έβρισκε από τον άλλον καμένη γη.
Δηλώνουμε καθαρά και ξάστερα πως ο κ. Τσαγκάρης, ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εκτός από την διαφήμιση της επιχείρησής του στο apopsignomi, ουδεμία άλλη συναλλαγή έχει μαζί μας και φυσικά τον καλούμε να πάρει θέση.
Χρήματα προφανώς παίρνουν άλλοι και είναι αυτοί οι οποίοι στηρίζουν τους νταήδες και τους συκοφάντες και τους δίνουν χώρο για να έχουν εξασφαλισμένα τα δικά τους ευρώπουλα και να παριστάνουν τους Χαλκιδάρες.
Κύριε Τσαγκάρη και κύριε Πίσχινα, ο λόγος σ΄ εσάς.