Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - Η επιστολή προς ΕΠΣΕ πριν τον τελικό Παίδων.

Κύριε Πρόεδρε θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε σχετικά με την συμμετοχή μας στον τελικό του πρωταθλήματος παίδων.
Η ομάδα μας θα είναι στον τελικό με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης. 
Το σωματείο του ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης...
στο πρωτάθλημα παίδων είχε κατεβάσει δύο ομάδες που στην προημιτελική φάση έγιναν μία!!!!!!
Δεν έχουμε κανένα θέμα με το σωματείο του  ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης και δεν ξέρουμε γιατί γίνεται αυτό.
Εμείς πριν την δήλωση συμμετοχής  και όταν ρωτήσαμε τον Πρόεδρο υποδομών
 κ. Παπαδάκη εάν έχουμε  δικαίωμα να κατεβάσουμε δύο ομάδες αλλά στην επόμενη φάση να γίνουν μία μας είπε ότι δεν γίνεται.
Σεβαστήκαμε την απόφαση και δηλώσαμε μία ομάδα αλλά στην συνέχεια είδαμε την ομάδα του ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης να κατεβάζει δύο ομάδες.
Σε ερώτησή μας  πάλι αν αθλητές του ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης 1 και ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης 2 στην επόμενη φάση μπορούσαν να γίνουν μία ομάδα, έδωσε την απάντηση πάλι που είχε δώσει και την πρώτη φορά ότι δεν γίνεται  και μάλιστα θα έπρεπε να έχουν και δύο καταστάσεις υγείας (αυτό από ότι ξέρουμε δεν έχει γίνει ποτέ). 
Εμείς σεβόμαστε την όποια απόφαση πάρετε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί στον τελικό εάν οι αθλητές δεν είναι της ομάδας του ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης 1, αλλά έχει και αθλητές από την ομάδα του ΑΟ Κύζικου Ν. Αρτάκης 2 που είχαμε και αντίπαλο στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.
Τα παράπονα των γονέων της Σχολής και το θέμα που έχει δημιουργηθεί είναι πολλά, και παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για την απόφασή σας.
Κύριε Πρόεδρε η ομάδα μας είναι η μοναδική από την ημέρα ιδρύσεως της που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ. Ευβοίας σε όλα τα τμήματα από τζούνιορ μέχρι ανδρικό, και προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας της ΕΠΣ. Ευβοίας χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα.
 Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουμε ζητήσει κάτι εις βάρος κάποιου άλλου σωματείου, εκτός από συνεννόηση για το πρόγραμμα των αγώνων για να έχουμε την καλύτερη λειτουργία στον σύλλογό μας.
Αυτό σε αρκετές φόρες δεν έχει γίνει, δεν θα σας αναφέρω προηγούμενα χρόνια (ομάδα νέων τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών γιατί αθλητές είχαν πάει εκδρομή ενώ σε άλλο σωματείο είχε δοθεί αναβολή κ.ά.) αλλά φέτος ειδικά στα πρωταθλήματα υποδομών  έχουμε να σας ενημερώσουμε ότι ζητήσαμε τις εορτές του Πάσχα να γίνει μετάθεση αγών νέων ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΝΕΟΙ  ,απάντηση αρνητική τι θα πεί ο κ. Αναγνώστου μας είπαν , τελικά ζητήθηκε αναβολή σε εμάς και έγινε αναβολή γιατί το ζήτησε το σωματείο της Ιστιαίας  και ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ  γιατί είχαν τραυματίες.
Ζητήσαμε αναβολή σε αγώνα παίδων δέκα  μέρες πριν βγει το πρόγραμμα γιατί είχαμε αθλητές που θα πήγαιναν περιβαντολογική  εκδρομή, η απάντηση  ΟΧΙ γιατί δεν έβγαινε το πρόγραμμα, το δεχτήκαμε όπως έπρεπε  να γίνει για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, αλλά για ρωτήστε τι απάντησα εγώ όταν για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε αγώνας παίδων την ίδια ημερομηνία!!
Εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα για το πρόγραμμα???????

Υπάρχουν πολλά ακόμη αλλά σας κούρασα και σας ζητώ συγνώμη, θα σας πω μόνο για το σημερινό που ζήτησα πριν βγει το πρόγραμμα ( και χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα ) για τους αγώνες παμπαίδων και τζούνιορ της εβδομάδας γιατί ο προπονητής είναι και σε άλλα τμήματα της ομάδας μας , αλλά η απάντηση που πήρα ότι δεν γίνεται οι αγώνες μας να γίνουν την ίδια μέρα γιατί τα σωματεία ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ και ΑΟ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ που αγωνιζόμαστε  έχουν αθλητές και στα δύο τμήματα και πρέπει να περάσουν 24 ώρες, για να μπορούν να αγωνιστούν και στις δύο ομάδες παμπαίδων και τζούνιορ.
Σεβαστό!!!!!
Κοιτάξτε το πρόγραμμα αγώνων  και βγάλτε συμπεράσματα,
Παμπαιδων 
 ΣΑ 20/5/2017 ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΑΚΑ∆.ΠΟ∆. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ 10.30 ΣΑ 20/5/2017 ΑΟ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ ΠΑΠΙΛΑ 10.30
Τζουνιορ
 ΚΥ 21/5/2017 ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ 10.00 
ΚΥ 21/5/2017 ΑΣ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ ΑΟ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΠΑΡΚΟΑ ΛΑΟΥ 12.45 

Υ.Γ. Σας στέλνω και της βαθμολογίες του πρωταθλήματος παίδων όπως είναι στο site της Ένωσης με την ερώτηση εάν υπάρχουν δύο διαφορετικά σωματεία με 
ΑΡ. ΜΥΤΡΩΟΥ  στην Ένωση.
Εάν όχι πως παίζουν ενώ δεν υπάρχει προβλέψει  στην προκήρυξη!
Και για να μην παρεξηγηθώ,  δεν ρίχνω ευθύνες  σε όλα αυτά στον  κ. Παπαδάκης ως πρόεδρος των υποδομών αλλά  σε όλοι η επιτροπή που είναι μέσα.
Να ξέρεται ότι η Α.Ε.βΛηλαντίου ποτέ δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα εις βάρος κάποιου άλλου σωματείου και θα προσπαθούμε πάντα  για το καλύτερο του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου με τα όποια λάθη μας!

Σας ευχαριστώ 
Με εκτίμηση για την ΑΕ Ληλαντίου
Ν.Ρόγκας