Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Στάδιο Χαλκίδας

Στόχος της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να είναι τα 1.000 εισιτήρια σε κάθε αγώνα και φυσικά το να γεμίσει με κόσμο αυτή η μικρή κερκίδα των περίπου 1.500 θέσεων....

Αυτή η διοίκηση θα πρέπει να πάψει να λέει πως δεν χρωστάει πουθενά, πως πλήρωσε τα πάντα και τους πάντες, γιατί ο κόσμος ήδη γνωρίζει πολλά και θα μάθει περισσότερα σύντομα. 
Φίλες και φίλοι οι δικαιολογίες και η καθυστέρηση που παίζει η διοίκηση δεν την οδηγούν σε καλό δρόμο στις σχέσεις της με τον κόσμο. 
Ο πρόεδρος κ. Τσαγκάρης και οι συνεργάτες του, έχουν πει πολλές φορές πως θα μιλήσουν, αλλά ακόμη δεν το έχουν κάνει.
Τα χρήματα που δαπανηθηκαν είναι πολλά και δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως τουλάχιστον τα 5 από τα 7 μέλη του ΔΣ (τόσα έμειναν) δεν έβαλαν από την τσέπη τους χρήματα.
Όταν μαθευτει η αλήθεια για τις πηγές χρηματοδότησης της ομάδας και για το θέμα της ανόδου στην Β'  Εθνική τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τους πολιτικούς, για τους κουμπαρους, για τους κυρίους που μεσολαβουσαν δήθεν για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γι' αυτούς που αδειασαν την ομάδα στο θέμα της εγγυητικής, αλλά και σε όλους αυτούς που άκουγαν τα παραμύθια και έβαλαν σε περιπέτειες την ομάδα. 
Δύσκολα θα είναι τα πράγματα και γι αυτούς που έχουν στόχο να δώσουν την ομάδα σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την Εύβοια γενικότερα. 
Κύριοι, κάνατε πολλά λάθη. 
Μην κάνετε το επόμενο. 
Φροντίστε ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να στηριχθει στον κόσμο του. 
Εσείς αυτόν τον κόσμο τον φοβάστε και δεν ξέρουμε γιατί.