Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΡΕΤΡΙΑ- ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗ 3 - 2

Ήταν ένας αγώνας στον οποίο σίγουρα τα λιγότερα λάθη έκανε η διαιτησία, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν ανέλαβαν τις ευθύνες για τα πολλά δικά τους λάθη, αλλά για το ένα που όπως λένε έκανε ο διαιτητής.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ ήταν περισσότερο αποτελεσματική στο Β΄ Ημίχρονο και πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς και συνεχίζει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα με μαξιλαράκι, αφού η διαφορά από τον ΛΗΛΑ έφτασε στους 4 βαθμούς.
Στο Α΄ Ημίχρονο δεν είδαμε ποδόσφαιρο, με την ΕΡΕΤΡΙΑ να έχει ....κατεβάσει τις φανέλες στο γήπεδο, αλλά όχι τους ποδοσφαιριστές και την ΑΡΤΑΚΗ να μην μπορεί να πετύχει ένα γκολ με αντίπαλο απλά κάποιες φανέλες.
Στο Β΄ Ημίχρονο η ΕΡΕΤΡΙΑ έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Εκτελεστής ο Γκέρσι Τόρα με 2 γκολ, αλλά και ο Καλοχωρίδης με 1 γκολ.
Η ΑΡΤΑΚΗ πέτυχε με τον Μπασινά 2 γκολ, αλλά ήταν λιγότερα από τα 3 της ΕΡΕΤΡΙΑΣ και έτσι δεν πήρε βαθμούς από αυτόν τον αγώνα.
Οι άνθρωποι της Αρτάκης τα είχαν με τον διαιτητή κύριο Φώτη, επειδή όπως λένε δεν τους έδωσε ένα πέναλτι. Κύριοι, αν αυτά που ακουγόντουσαν μπροστά από τα αποδυτήρια των διαιτητών σας τιμούν, τότε είσθε άξιοι συνεχιστές, της κακής συμπεριφοράς ανθρώπων της Αρτάκης. Ο πρόεδρος της ΑΡΤΑΚΗΣ είναι κύριος και από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε είπε πως η ΑΡΤΑΚΗ γυρίζει σελίδα κλπ. Κύριε πρόεδρε όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει λέει ο λαός. 
Στην ΑΡΤΑΚΗ δυστυχώς αυτό συμβαίνει και το διαπιστώσαμε και χθες.
Αν χρειασθεί θα επανέλθουμε και θα το αναλύσουμε αυτό.
Την επόμενη αγωνιστική η ΕΡΕΤΡΙΑ θα πάει στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ.
Η ΑΡΤΑΚΗ την επόμενη αγωνιστική, θα υποδεχθεί τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ.