Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό μήνα
Κυριακή σήμερα κι ως χριστιανοί κι ορθόδοξοι σ΄ αυτή την κοινωνία, ας κάνουμε τον σταυρό μας κι ας πάμε παρακάτω, αφού είναι πολύ δύσκολο ν΄ αντιμετωπίσουμε την προσπάθεια κάποιων και την επιμονή, να θέλουν να πείσουν πως χωρίς αυτούς η ενημέρωση θα είχε χαθεί, τουλάχιστον σε επίπεδο Εύβοιας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς έχουμε αποδείξει πως ούτε ψώνια είμαστε, ούτε διεκδικούμε κάτι από αυτό που θέλουν να μοιραστούν άλλοι. Ο καθένας φυσικά διεκδικεί και παίρνει αυτό που του αναλογεί. Ο καθένας με τον τρόπο του διεκδικεί την δυνατότητα παρέμβασης.... σε θέματα πολιτικής και ποδοσφαίρου. Με τα ψέματα όμως δεν μπορείς να παρέμβεις σε τίποτα και απλά θα σε χρησιμοποιούν όλοι, για να κάνουν την δουλειά τους.
Έχουμε ξαναγράψει πως δεν έχουμε κανέναν λόγο να πάμε στα γήπεδα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν το ξέρουμε το κομμάτι αυτό και στα γήπεδα που πάμε, όταν δεν είναι εκεί ο κ. Θαλάσσης Ηλίας ή ο κ. Άγγελος Αγαπητός προσπαθούμε κάτι να κάνουμε μήπως και απ΄όλες τις φώτο, μπορέσει ο άρχοντας κ. Θαλάσσης να χρησιμοποιήσει κάποιες και να έχει έτσι έναν ακόμη αγώνα. Το να πάμε μαζί τους σε κάποιο γήπεδο δεν έχει νόημα.
Το ξεκαθαρίσαμε πάλι αυτό.
Χάρηκαν κάποια καλόπαιδα της ενημέρωσης, επειδή δεν μπορούμε όπως λένε να κάνουμε ραδιοφωνικά παρεμβάσεις και μάλιστα άφησαν να εννοηθεί πως "μας τελείωσαν"!!!!
Καλόπαιδα, έχετε δικαίωμα να λέτε όσα θέλετε, αλλά να ξέρετε πως εμείς όσα λέγαμε σε ραδιοφωνικές εκπομπές επιβεβαιώθηκαν και δεν "αδειάσαμε" κανέναν με κούφια λόγια και ατολμία.
Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 μπορεί να είναι υπερήφανο για την στάση που κράτησε απέναντι σε ομάδες και διοικήσεις. Δεν χαϊδέψαμε τ΄ αυτιά κανενός.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στον ΛΗΛΑ Βασιλικού δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα όσα λέγαμε την περίοδο 2016-2017 και τα οποία επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο. Άλλοι είναι αυτοί που τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς αποδείξαμε πως δεν γλείφουμε  κατουρημένες ποδιές και δεν πέφτουμε στα τέσσερα για κανέναν. Κάναμε ραδιόφωνο γιατί θέλουμε να το υπηρετούμε και όχι για να να παριστάνουμε τους κάποιους.
Πάμε τώρα παρακάτω. 
Εμείς δεν έχουμε περίσσευμα σάλιου, για να το μοιράζουμε δεξιά κι αριστερά. Δεν θα σαλιαρίσουμε ποτέ και για κανέναν. Όταν έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε και να πούμε κάτι θα το κάνουμε, αρκεί να έχουμε στοιχεία και όχι επειδή κάποιος μας το ζήτησε.
Εμείς έναν όρο βάζουμε στους διαφημιζόμενους και τους χορηγούς. Γράφουμε και λέμε αυτά που βλέπουμε και ακούμε και φυσικά την δική μας άποψη.
Είμαστε περήφανοι που φανατικοί αναγνώστες μας, είναι αυτοί οι οποίοι μας κατηγορούν και οι οποίοι δηλώνουν πως δεν μας διαβάζουν!!!
Καλημέρα και να ξέρετε κύριοι, πως ο καιρός έχει γυρίσματα.